А потролити користувачів ГБО?GaGaRIN писав:Yust, Кажуть тобі, НЕ БУЛО ГБО В ТІЙ МАШИНІ!!!

На тих 3-х сторінках дуже легко ідентифікувати, хто поставив ГБО...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А потролити користувачів ГБО?GaGaRIN писав:Yust, Кажуть тобі, НЕ БУЛО ГБО В ТІЙ МАШИНІ!!!
ну то він і давав, бо ж жігулю вїхали в бік, а не вольву.artemko писав: на Словацького стоїть знак 2.1. Дати дорогу.
Я вже навіть не знаю, що тут додатиYust писав: ну то він і давав, бо ж жігулю вїхали в бік, а не вольву.
в даній ситуації помагати вже нема кому, а так хоч іншим научка буде.GaGaRIN писав: В мене б в такій ситуації напевне була паніка як можна допомогти тим людям, а не діставати фотік...
прикинутись неадекватом то такі да тролізмYust писав: А потролити користувачів ГБО?
На тих 3-х сторінках дуже легко ідентифікувати, хто поставив ГБО...
Мав таку саму ситуацію, тільки без ДТП: в мене на Дорошенка мигає зелений, я в 10м від перехрестя, а зі Словацького виповзає чортопхайка таксі (на його червоний).Yust писав: Там серед ночі світяться світлофори? Цікаво - треба буде якось перевірити.
[цензура] ти експерт, Yust... хоча, який адекватний купить ТіідаYust писав: Ось і фото підоспіло. Видно що Вольво неправий...
яваляюсьantik писав: хоча який адекватний купить Тііда
це той шо казав...брат вже їде?bossjara писав: воно таке витворяло постійно
antik писав: хоча, який адекватний купить Тііда
Yust писав: 140 як видно з наслідків удару
Liuskywalker писав:Чуєш , кидай нафік ту свою економіку і митарство по закордонах .. З такими здібностями тебе відразу в науково-дослідний чи в інститут експертиз по матеріалознавству візьмуть , дадуть 100500 бабла і докторську екстерном ! Атвічяю !
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей