Black, Это писали про таврона - не про «Hyundai»

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Что именно, авария?Black писав:Но жестоко!!!!
Последствия аварии... Особенно у ТаврииOKKO писав:Что именно, авария?
Угу ,сколько не смотрю на них до сих пор привыкнуит не могу ,равнодушие не развиваеться ни как !!!!!antik писав:Последствия аварии... Особенно у Таврии
- дефомация салона минимальная - странно.Fobos писав:на місце водія там все ціле двері напевно закриваються і відкриваються
але подушка ж спрацювала! не знаю як в інших іномарках, але в моїй авео тіпа, якшо не пристібнутий, то подушка не спрацює!!! теж продумано про безпеку: якшо не пристібнутий, то раз вдаришся в подушку-вона здується-голова знов летить назад в крісло-потім знов в руль, а там вже здута подушка і башка розфігачується... тому в мене обовязково тре бути пристібнутим, шоб подушка спрацювала. не знаю, як в інших...pikach00 писав:тупо не були пристубнуті пасками
у всех так!BOXER писав:не знаю як в інших іномарках, але в моїй авео тіпа, якшо не пристібнутий, то подушка не спрацює
ну да еле внас народ розумний і перетягує реміно за спинкою сидіння і застібає щоб незайо...... пікання що ремінь непристібнутийantik писав:у всех так!BOXER писав:не знаю як в інших іномарках, але в моїй авео тіпа, якшо не пристібнутий, то подушка не спрацює
BOXER писав:не знаю як в інших іномарках, але в моїй авео тіпа, якшо не пристібнутий, то подушка не спрацює!!! теж продумано про безпеку: якшо не пристібнутий, то раз вдаришся в подушку-вона здується-голова знов летить назад в крісло-потім знов в руль, а там вже здута подушка і башка розфігачується... тому в мене обовязково тре бути пристібнутим, шоб подушка спрацювала. не знаю, як в інших...
ну да... і прікінь: мені в салоні, коли брав машину, так і порадили робити!!!RED_Spider писав:ну да еле внас народ розумний і перетягує реміно за спинкою сидіння і застібає щоб незайо...... пікання що ремінь непристібнутий
вбити можеSpeedo писав:від сили удару - може зламати ніс!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей