Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Однозначно Stag QBox. 5-річна гарантія.ХАН писав:Доброї ночі, всім хто не спить! Хто спав, тому доброго ранку! Підкажіть, будь-ласка, на чому зупинитися: Stag 4+/Qbox , Kme Nevo чи Zenit Compact в якості "мозку"
, щоб поменше проводити час в майстернях по налаштуванні/калібровках чи ще з чим там
(ну і подешевше
) . Форсунки OMVL, редуктор Shark 1200, авто ВАЗ з 1118 двигуном 1.6. Дякую
варіаотор, або прошивка під газandriy320e30 писав: а як ви міняєте кути запалення? ,там ж треба +5-7гр випередження щоб не горіли клапана при довгих нагрузках . ну і сила буде норм
а чому?..мені радили їх як краща заміна валтекуТільки не ставьте форсунки омвл.
Була не одна машина, де омвл міняли на вальтек і машина оживала.sashanova писав: а чому?..мені радили їх як краща заміна валтеку
ну ту спору немаА взагалі ханна або баракуда - краща заміна вальтеку.
на які?Поміняв на інші, нова на тому ж місці також гучніше цокотіла. Різниці в роботі ніякої.
по різному буває. Троїння якісь, яких немає на бензині, або шось подібне.ugine31 писав: p0var, як часто валтеки треба чистити?
я вже 20к без втручань їжджу.
p0var писав:по різному буває. Троїння якісь, яких немає на бензині, або шось подібне.ugine31 писав: p0var, як часто валтеки треба чистити?
я вже 20к без втручань їжджу.
старий вальтек ще не китай - дуже класний був, я майже не застав його за свій вік.sapphir писав: Я трошки до 200 недотягнув - в форсунки Валтек ні разу не лазив. А ось коли на холостих машина на газу починала неадекватно працювати то треба було лізти до свічок.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей