зараз мене всьо влаштовує бо машина просто стоїтьandriy320e30 писав: ну на газ по бажанню ,якшо тебе твоє гбо влаштовує то не треба

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зараз мене всьо влаштовує бо машина просто стоїтьandriy320e30 писав: ну на газ по бажанню ,якшо тебе твоє гбо влаштовує то не треба
неа, коли ти заводиш на холодно, то тиск при холостих на 3, а потім опускається до середини десь між 1,5-2. тому якщо в тебе завжди стрілка зверху, то краще заміряти компресію, може двіжок вже гонить газиAVP_6 писав: там в мерседесах він весь час на повну, всі відео шо бачив то стрілка на повну показує на 3 цифру
якби все було так просто, думаєш я не розглядав такий варіант, але там стикнувся ше з більшими проблемами, просто привезти не реально - треба шукати хто перевезе через кордон, потім тут я ні тельфера в гаражі ні ями не маю, а отже зняти двіжок і коробку не буде так вже просто, + коли міняєш то там все не так вже і підходить особливо проводка і мозги - а то я десь читав за заміну платити в районі 200 дол, іто порахуй сама машина мінімум 1000 в польщі коштує + 500 (400 за перевозку і 100 за саму бензину з польщі) + 200 за встановлення ітого десь в середньому 2к баксів той двіж обійдеться а решта запчастин в кращому випадку я продам за 800, ітого вийде 1200 баксів попандосу а отримаю я нічим не інший двигун чим буде тут з тим блоком, а і ше забув отримаю ж без газу, по суті 104 від 103 відрізнялись тільки інжекторамиKirik писав: доклади ше 300-400 баксів, поїдь в польшу найди 124-го, прижени собі донора, і буде щастя
там вроді 4 клапана на циліндр ,і більше потужності . хоча якшо поставиш інж цей буде економніший . правда тут в тебе нема датчика розпредвалу ,його бажано зробити з трамблера щоб був фазований вприск . тоді ще -10% по розходу ,особливо на газі . короче той комп теж не мало винесе зі всіма нюансами,особливо якшо сам е будеш ставив ,але буде надійно і еконмно.ну і потужність на газі буде така як на бензі майже. короче вибір за тобоюAVP_6 писав: по суті 104 від 103 відрізнялись тільки інжекторами
та вони там відразу ставлять ті шо продають, за джетронік хочуть 2к грн за роботу, думаю за той хай ше так раз, то вже не дуже страшно порівняно з самими витратами на то все обладнанняandriy320e30 писав: особливо якшо сам е будеш ставив
він -Я думаю за те деньги можно купить 104 двигатель уже з инжектором
Да, можно, и это будет правильное решение. Надежнее и дешевле, и хоть где смогут диагностировать. А МС это для души, для саморазвития).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей