шо він робить? бо я його тоже крутив

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тоже так подумав, тоді відкручу назад 3 оборота як крутив до того, бо я коли розбирав фільтр шоб дорватись до КЕ то знімав шланг і вирішив закрутити там на всякий випадок, не подумав шо то клапан єandriy320e30 писав: по логіці пропускну здатність шланга
дозатор, його докручуєш або відкручуєш, вуйки люблять його закручувати, машина тоді тупенька стає, і економна, але вони не думають шо можуть погоріти клапана через бідну сумішAVP_6 писав: шо він робить? бо я його тоже крутив
значить відкручу 5 витківKirik писав: дозатор, його докручуєш або відкручуєш, вуйки люблять його закручувати, машина тоді тупенька стає, і економна, але вони не думають шо можуть погоріти клапана через бідну суміш
AVP_6 писав: значить відкручу 5 витків
та вони і так по горять через не правильне запалюванняKirik писав: погоріти клапана через бідну суміш![]()
то мерседес, там пофігandriy320e30 писав: та вони і так погорять через не правильне запалювання хіба акуратно їздити
але з дуру можна і [цензура] зламатиKirik писав: то мерседес
клацають тільки якшо + нагло подати, через кнопку не клацають і кнопка весь час червоним світитьсяandriy320e30 писав: якшо клацають значить працюють .скоріше всього проблема в редукторі ,або в балоні.
червоний то коли на бензі працює а зелений коли на газі (то я про світодіоди на кнопці)andriy320e30 писав: а чого червоним ,може газу нема ?
нічого не стоїть шо би вказувало на кількість газу, але газ точно єandriy320e30 писав: там є якийсь датчик тиску чи шо?
ну от і я кажу шо відкрутити трубку коло клапана і подивитись чи там шось поступає, але скільки там тиску є мені цікаво, шоб не фігануло відразуandriy320e30 писав: понятно .треба провірити тиск перед редуктором.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей