Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- Amadej
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: ОККО
Петро писав: Заправився газом на дальняк.На 1350 км пішло 103 л газу,при тому шо останні 200 км я вже проїхав по роботі.Розхід мені сподобався в 7 л
взагалі нерозумію нашо ти там заправляєшся.
як їздив у городок на роботу на газі, переконалися багато разів що на окко в бак влазить на 5-10 літрів більше і менше проїжджали. Заправлялися на сокарі до повного менше влазило і проїжджали набагато більше. То не одноразове спостереження.
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
УпсссBOXER писав:то в Торта, а в Петра бенз.MAECTP0 писав: В тебе хіба не дизельний " живчик"

Дякую що поправив
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Amadej, 50 л газу я розрахував на 600 км проїзду-з яких я проїхав біля 560 км і долив пару л
Тобто на вог бувало в менше і менше по розходу
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- ОККО
- Контактна інформація:
Пікнік вашої мрії разом з Borjomi та «ОККО»

З 28 квітня кожен гість мережі «ОККО» має шанс виграти 25 000 гривень на пікнік своєї мрії для великої компанії, а також чимало інших подарунків для відпочинку на природі. Для цього потрібно лише придбати будь-яку воду ТМ Borjomi на АЗК «ОККО» і зареєструватися як учасник акції.
Купивши воду Borjomi на «ОККО» і пред’явивши при розрахунку картку FISHKA, відвідувач отримує спеціальний код на фіскальному чеку. Цей код слід зареєструвати, надіславши sms-повідомлення на номер 3200, або на промосайті акції.
За три зареєстровані коди кожен учасник гарантовано отримає в подарунок стильну еко-сумку. Крім того, впродовж акції буде розіграно близько 60 наборів для багаття, 8 наборів шампурів для шашлика та 4 мангали. А у фіналі серед усіх учасників акції буде розіграно головний приз – 25 000 гривень.

З 28 квітня кожен гість мережі «ОККО» має шанс виграти 25 000 гривень на пікнік своєї мрії для великої компанії, а також чимало інших подарунків для відпочинку на природі. Для цього потрібно лише придбати будь-яку воду ТМ Borjomi на АЗК «ОККО» і зареєструватися як учасник акції.
Купивши воду Borjomi на «ОККО» і пред’явивши при розрахунку картку FISHKA, відвідувач отримує спеціальний код на фіскальному чеку. Цей код слід зареєструвати, надіславши sms-повідомлення на номер 3200, або на промосайті акції.
За три зареєстровані коди кожен учасник гарантовано отримає в подарунок стильну еко-сумку. Крім того, впродовж акції буде розіграно близько 60 наборів для багаття, 8 наборів шампурів для шашлика та 4 мангали. А у фіналі серед усіх учасників акції буде розіграно головний приз – 25 000 гривень.
-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
Чому солярка +50 коп.?
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
ПлюсанусьAmadej писав:Петро писав: Заправився газом на дальняк.На 1350 км пішло 103 л газу,при тому шо останні 200 км я вже проїхав по роботі.Розхід мені сподобався в 7 л
взагалі нерозумію нашо ти там заправляєшся.
як їздив у городок на роботу на газі, переконалися багато разів що на окко в бак влазить на 5-10 літрів більше і менше проїжджали. Заправлялися на сокарі до повного менше влазило і проїжджали набагато більше. То не одноразове спостереження.

Я дизель заправляв на шелл ы сокар, авды всы бензиновы то тыльки вог, а лексус на сокар, деколи вог
У мене немаэ фышки,тому немаэ проблем
Воно 

- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Thorn, прекрасно знаєш шо я бензу ніколи на окко не влию
Даже робочго буса туда не пожену
А за окко сказав повар шо краще там поки шо газ лити-шоб форсунки не забивались
А так якшо з вогом зараз буде норм то перейду назад на газ з вог
Даже робочго буса туда не пожену
А за окко сказав повар шо краще там поки шо газ лити-шоб форсунки не забивались
А так якшо з вогом зараз буде норм то перейду назад на газ з вог
xenum.ua
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
краще проїхати 560км на окківському, ніж проїхати 600км на вогівському і потім міняти форсункиПетро писав: 50 л газу я розрахував на 600 км проїзду-з яких я проїхав біля 560 км

Work hard! Play hard!
-
Петро, плюсану за окко-газ. Також радили брсішники. Кожного ТО, що 15к, газові фільтра чисті. Розхід не суттєво відрізняється від AutoGas на польських чи німецьких Shell'ах.
Бензин тут, то печаль. Онлі V-Power
Бензин тут, то печаль. Онлі V-Power
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
ОККО, чи блокується фішка-картка, якщонею не користуватись довший час.і, якщо так, то який час.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- ОККО
- Контактна інформація:
Протягом останнього місяця ціна на нафту зросла з 43 до 48 доларів/барель. Відповідно зросла відпускна ціна на НПЗ.Deep_Shadow писав: Чому солярка +50 коп.?
- ОККО
- Контактна інформація:
Готуйте вишукану вечерю разом з «ОККО»

Якщо ви хочете повечеряти у домашній атмосфері, вразити гостей оригінальними продуктами й напоями, тоді вам варто звернути увагу на особливий асортимент наших магазинів.
Полички АЗК «ОККО» поповнилися багатим вибором бакалії - соуси, грецькі оливки, прянощі й органічна олія, джеми, муси, варення від мануфактурних українських виробників чи ніжні паштети Hame й консервовані сардинки чи лосось.
Рис від торгової марки Scotti ідеально підійде для різотто чи страв індійської кухні. Любителі італійської кухні оцінять спагеті та макарони з твердих сортів пшениці від популярних марок Jamie Oliver і Santini.
Вдалим рішенням для автомобілістів стануть безалкогольні вина, які за смаковими якостями практично не відрізняється від звичного. У магазинах «ОККО» ви знайдете біле напівсолодке вино Just Peter Mertes (Німеччина) та біле ігристе вино Zero Night Moscato (Італія).

Якщо ви хочете повечеряти у домашній атмосфері, вразити гостей оригінальними продуктами й напоями, тоді вам варто звернути увагу на особливий асортимент наших магазинів.
Полички АЗК «ОККО» поповнилися багатим вибором бакалії - соуси, грецькі оливки, прянощі й органічна олія, джеми, муси, варення від мануфактурних українських виробників чи ніжні паштети Hame й консервовані сардинки чи лосось.
Рис від торгової марки Scotti ідеально підійде для різотто чи страв індійської кухні. Любителі італійської кухні оцінять спагеті та макарони з твердих сортів пшениці від популярних марок Jamie Oliver і Santini.
Вдалим рішенням для автомобілістів стануть безалкогольні вина, які за смаковими якостями практично не відрізняється від звичного. У магазинах «ОККО» ви знайдете біле напівсолодке вино Just Peter Mertes (Німеччина) та біле ігристе вино Zero Night Moscato (Італія).
- ОККО
- Контактна інформація:

У спекотну пору ніщо так не відновлює сили і не піднімає настрій, як свіжий прохолодний напій.
Задоволення може бути удвічі більшим, коли свіжість має новий, досі незнаний смак.
Саме такий посилений заряд енергії та свіжості несуть у собі холодна кава від австрійського бренду Landessa та збагачена киснем мінеральна вода Active O2.
Уже з травня їх можна придбати на більш як 100 АЗК «ОККО» у всіх регіонах України.
- ОККО
- Контактна інформація:
Згідно правил ПЛ ФІшкаMAECTP0 писав: ОККО, чи блокується фішка-картка, якщонею не користуватись довший час.і, якщо так, то який час.
4.3. Організатор має право відмовити у видачі основної і/чи додаткової картки, вилучити чи припинити їх дію або припинити використання клієнтом балів за таких обставин:
• використання чи спроба використання карток у спосіб, який не відповідає умовам та Правилам;
• будь-яка обґрунтована підозра у зловживаннях з боку Учасника щодо його участі у Програмі;
• відсутність будь-яких операцій з використанням Ідентифікатора лояльності протягом 12 місяців;
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
генії маркетингуОККО писав: збагачена киснем мінеральна вода Active O2.

І головне - піпл схаває

А цю воду треба через ніс в легені заливати ?

Скільки кисню містить одна півлітрова пляшечка ? Ціна 46 грн ?

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей