Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дорозі.
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Стать:чоловік
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
уявімо ситуацію. я проїжджаю нерегульоване перехрестя в напрямку головної дороги і заглох. зі сторони другорядної дороги рухався автомобіль котрий зупинився, рушив і в*їхав в мене. думки?ситуація видумана
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Подякували: 4 рази
Re: ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дор
У данному випадку законодавство не виннеbossjara писав:may, я з тобою згідний в плані недосконалості нашого законодавства.

10.6.4 Знак 4.1 потрібно застосовувати також, щоб заборонити розвороти у розривах розділювальної смуги на ділянках доріг між перехрестями, при цьому знак належить установлювати тільки на розділювальній смузі.
На порожній дорозі - так. Логіка говорить, що це безпечно і не заборонено.з точки зору логіки ти б там розвертався?

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- may
Пишуть, що там намалювали реальний штраф за розворот.may писав: На порожній дорозі - так. Логіка говорить, що це безпечно і не заборонено.
Порушення вимоги щодо знаку "Об'їзд перешкоди справа"

https://www.google.com.ua/maps/@49.7940 ... 6656?hl=uk
-
- Ім'я:юра
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
а що думати, він попав на бабло. Мав дати дорогу всім учасникам рухуbossjara писав: зі сторони другорядної дороги рухався автомобіль котрий зупинився, рушив і в*їхав в мене. думки?

Тим більше що ВІН вїхав, значить Він плотить.
Навіть якщо ти їдеш по головній 200 км/год і він тебе вдарив, ТО- ти оплатиш штраф за перевищення, а ВІН за ДТП і за всі наслідки. БО- в правилах сказано, що він має надати перевагу всім учасникам руху , і не вказано ні про обмеження в швидкості ні про те що вони мають руатись а не стояти і т.п.
- may
Тобто для них закон взагалі не писаний?George734 писав:в правилах сказано, що він має надати перевагу всім учасникам руху , і не вказано ні про обмеження в швидкості ні про те що вони мають руатись а не стояти і т.п.
George734 писав:Навіть якщо ти їдеш по головній 200 км/год і він тебе вдарив, ТО- ти оплатиш штраф за перевищення, а ВІН за ДТП і за всі наслідки.

Для тебе ж було написано і лінк на Вирок вказаний...
-
Можна і винним зробити будь-кого. За бабло винним роблять навіть тебе коли ти вдома на дивані сидиш. І розписати багато чого.
Одні в дребедан пяні збивають людей на зупинках і тих людей роблять винними в тому що там стояли.
А таких вироків можна найти в неті купами.
Одні в дребедан пяні збивають людей на зупинках і тих людей роблять винними в тому що там стояли.

- may
А ну покажи такий вирок, знавецьGeorge734 писав: Одні в дребедан пяні збивають людей на зупинках і тих людей роблять винними в тому що там стояли.

-
Друже, ти розумний спору нему. Грамотний. Тому нема змісту тебе переконувати. І оскільки ти любиш сам вишукувати всякі лінки, то найди для себе навіть тут було описане ДТП при виїзді на Личаківську з вулиці що біля Ветеренирного інституту. Коли пацика вдарида машина яка рухалась по ЗУСТРІЧНІЙ КОЛІЇ ТРАМВАЙНОГО РУХУ. І винним був той пацик, який виїзжав на головну, при чому в пробці йому зробили проїзд щоб він виїхав. Але вдарив його порушник, який їхав по зустрічеій трамвайній колії.
Ти розумник, сам собі найди той випадок і продивись. Бо я не маю наміру тоб щось шукати

Ти розумник, сам собі найди той випадок і продивись. Бо я не маю наміру тоб щось шукати

- may
George734 писав: описане ДТП при виїзді на Личаківську з вулиці що біля Ветеренирного інституту

Це доказ бздури про
George734 писав: Одні в дребедан пяні збивають людей на зупинках і тих людей роблять винними в тому що там стояли.

Обоє порушують ПДР, чиє порушення знаходиться у ПНЗ з ДТП вирішують мєнти, експерти і судді. Висновки можуть бути усілякі-різні..George734 писав:пацика вдарида машина яка рухалась по ЗУСТРІЧНІЙ КОЛІЇ ТРАМВАЙНОГО РУХУ.
Тому оця заява повне бузглуздя.
George734 писав: Навіть якщо ти їдеш по головній 200 км/год і він тебе вдарив, ТО- ти оплатиш штраф за перевищення, а ВІН за ДТП і за всі наслідки.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
ги, свіжа кров на форумі, начінай сначала 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
привіт
сьогодні мене в Одесі зупинив поліцай і тулив мені порушення ПДР, а саме рух по зустрічній смузі руху.
їхав я по напрямку камери, та повернув наліво. до знаку, та по розмітці 1.6.
я пояснив чому вважаю, що не порушив нічого (бо дія знаку починається за ним, перетинати цю розмітку можна та в ПДР не регламентовано яким саме чином я маю повертати в таких випадках-по діагоналі до зустрічної смуги, чи під кутом 90 чи ще якось)
на мене нічого складено не було, хоча коп був лишився впевнений, що він правий, а я - ні
питання хто прав, а хто вінават?)

сьогодні мене в Одесі зупинив поліцай і тулив мені порушення ПДР, а саме рух по зустрічній смузі руху.
їхав я по напрямку камери, та повернув наліво. до знаку, та по розмітці 1.6.
я пояснив чому вважаю, що не порушив нічого (бо дія знаку починається за ним, перетинати цю розмітку можна та в ПДР не регламентовано яким саме чином я маю повертати в таких випадках-по діагоналі до зустрічної смуги, чи під кутом 90 чи ще якось)
на мене нічого складено не було, хоча коп був лишився впевнений, що він правий, а я - ні
питання хто прав, а хто вінават?)

- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
10.4
Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, ....
https://vodiy.ua/znaky/4/4.1/
1.6 (лінія наближення — переривчаста лінія, в якій довжина штрихів утричі перевищує проміжки між ними) — попереджає про наближення до розмітки 1.1 або 1.11, яка поділяє транспортні потоки протилежних або попутних напрямків;
знаку 5.5 немає там?
11.4
На дорогах з двостороннім рухом, які мають щонайменше дві смуги для руху в одному напрямку, забороняється виїжджати на призначений для зустрічного руху бік дороги.
то як і куди ти їхав? туди де бус?
Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, ....
https://vodiy.ua/znaky/4/4.1/
1.6 (лінія наближення — переривчаста лінія, в якій довжина штрихів утричі перевищує проміжки між ними) — попереджає про наближення до розмітки 1.1 або 1.11, яка поділяє транспортні потоки протилежних або попутних напрямків;
знаку 5.5 немає там?
11.4
На дорогах з двостороннім рухом, які мають щонайменше дві смуги для руху в одному напрямку, забороняється виїжджати на призначений для зустрічного руху бік дороги.
то як і куди ти їхав? туди де бус?
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- ugine31
- Контактна інформація:
так, їхав туди де бус білий. наліво.
зайняв максимально можливу ліву позицію, показав поворот, мене пропустила маршрутка і я чухнув по діагоналі туди.
зайняв максимально можливу ліву позицію, показав поворот, мене пропустила маршрутка і я чухнув по діагоналі туди.
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
ugine31, де білий цитромон, вже суцільна?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- ugine31
- Контактна інформація:
НіMAECTP0 писав:ugine31, де білий цитромон, вже суцільна?
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
ugine31, ну типу класичне Т-подібне перехрестя. На перехресті, наразі, роз'їзди лівими боками. А при перетині його - перехрестя - по діагоналі вже так не вийде
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- ugine31
- Контактна інформація:
MAECTP0, не зрозумів. Де в нас регламентовано роз'їзд на т-подібному перехресті?
Якщо й так, то я розминувся лівими бортами з машиною, яку пропустив
Якщо й так, то я розминувся лівими бортами з машиною, яку пропустив
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
елементарне питання:
стою я значить на Тролейбусній, точнісінько як цей білий Т4, готуюсь повертати наліво

ззаду котиться поліція на синій мигалці, просувається по правій стороні попри бардюр і разом зі мною повертає на ліво, випереджаючи мене
це порушення чи ні?
стою я значить на Тролейбусній, точнісінько як цей білий Т4, готуюсь повертати наліво

ззаду котиться поліція на синій мигалці, просувається по правій стороні попри бардюр і разом зі мною повертає на ліво, випереджаючи мене
це порушення чи ні?

Work hard! Play hard!
- ugine31
- Контактна інформація:
Dexter, сподіваюсь ти їх не пропустив?))
Фото не відкривається
Фото не відкривається
- may
В теорії залежить чого стосується знак "Рух прямо".ugine31 писав: хоча коп був лишився впевнений, що він правий, а я - ні
Після перехрестям його ставлять для заборони повороту ліворуч на цій ділянці.Дія знаків 4.1-4.6 поширюється на перехрещення проїзних частин, перед яким вони встановлені. Дія знака 4.1, установленого на початку дороги або за перехрестям, поширюється на ділянку дороги до найближчого перехрестя. Знак не забороняє поворот праворуч у двори та на інші прилеглі до дороги території.
І знаки мають перевагу перед дорожньою розміткою.
Отже ми продавали, а не купували (с)ugine31 писав: я пояснив чому вважаю, що не порушив нічого

До знаку цю розмітку перетинати дозволено.
А пункт не називав?ugine31 писав: тулив мені порушення ПДР, а саме рух по зустрічній смузі руху.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей