Правила форуму 1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
Vexler, привіт! В мене закінчується страхівка 30 травня. Чи можна вже продовжити ще на рік до 30 травня 2017, чи буде рахуватись рівно рік від підписання договору ( тобто якщо я сьогодні продовжу, то буде до 17 05 2017 чи 30 05 2017?)
З банальної точки зору не кожний індивід може збагнути зміну тенденцій парадоксальних емоцій
Більше 1,5 млн грн відшкодувань виплатили з автострахування за період з 16.05.2016 по 27.05.2016
Згідно з результатами діяльності Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС» у період з 16.05.2016 по 27.05.2016 по КАСКО та «Автоцивілці» було зроблено 110 страхових виплат на загальну суму 1 525 181,73 грн.
Загалом було виплачено 67 страхових відшкодувань згідно договорів автострахування КАСКО на суму 1 067 118,53 грн. Інші 43 виплати були здійснені згідно договорів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів – на суму 458 063,20 грн.
Vexler, Вікторе цікавить мене таке питання, страхіка на авто для європи (зелена карта) передбачає страхівку самої машини чи конкретного водія? поясню чому питаю, на моїй машині по європі будуть їздити крім мене 2 людей ше, нам потрібно окремі страхівки чи достатньо буде однієї? і яка ціна на 1,5-2 міс такої страхівки