а на жигулях які покоління стоять? вроді також 2-ге але всі роблятьandriy320e30 писав: бо то 2ге покоління . нормально не зробиш ,щоб в всіх режимаш їхало

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а на жигулях які покоління стоять? вроді також 2-ге але всі роблятьandriy320e30 писав: бо то 2ге покоління . нормально не зробиш ,щоб в всіх режимаш їхало
це завтра зроблюHacK писав: та поміняй для початку саму кнопку, вона коштує копійки, а вже потім шукай далі
має включитись при запалюванні .AVP_6 писав: и то слухати як клапан клацне? він має включатись і на незаведеному двигуні?
відразу на обидва? як знати шо вони відкрились?Kirik писав: подати на них плюс, вони відкриються
то без проблем бо я нашов там хтось спеціально вивід дріт шоб розривати коло бензонасосаKirik писав: але перед тим треба відключити безонасос
та мені то скоро получається бо я з пульта заводжуKirik писав: ну і це все швидко потрібно робити, шоб багато газу не зайшло, бо також не заведеш
там в мене шось клацає при запаленні коли бензонасос виключений, завтра досліджу то,andriy320e30 писав: має включитись при запалюванні .
типу того . чи газом керує комп?AVP_6 писав:там в мене шось клацає при запаленні коли бензонасос виключений, завтра досліджу то,andriy320e30 писав: має включитись при запалюванні .
але тепер я вже взагалі нічого не розумію, то шо получається шо я включаю запалення і газ вже пішов в колектор?
там ж нема компа, бо якби був то би можна було продіагностувати шось, там всьо механіка як у жигулюandriy320e30 писав: типу того . чи газом керує комп?
в брата в жигулю йшовAVP_6 писав: і шо весь той час іде газ?
ну так, в мене шо ауді шо цей мерс їздили на середньому положенні постійно, я ніколи не розумів чим воно від 3-го відрізняєтьсяKirik писав: AVP_6, так і є, в мене колись таке було якшо в третьому положенні, включаєш запалення, відкривається клапан, пішов газ, клапан закрило і заводиш, а якшо на середньому (автоматичний) заводить і тоді переключається на газ автоматично, після того як газанеш до 2 тис
тобто подати + на синій провід?andriy320e30 писав: пробуй на пряму якшо нічо не вийде з кнопкою
та я плюс вже під капотом подам відразу переконаюсь який то точно клапанandriy320e30 писав: ну схему маєш , там все ясно . якшо + подавати то кнопку треба відключити ,бо можна спалити той комп
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей