Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
https://www.youtube.com/watch?v=kQcfuSg6BJs&t=11mpikach00 писав:Vusiko, поправ сцилко
+1.Навіть я,як власник омеги з потужнішим двигуном і фаршем,про який його омега може тільки мріяти,лахаю з такої тупостіDexter писав:Doktor, подивись скільки в Польщі коштує Рапід і скільки Омега беDoktor писав: бомбануло у власників машин для 3 го світу.
Різниця між вами і мною це те, що я зекономив 10к+ доларів.
подивись скільrи в Німеччині коштує Рапід і скільки Омега бе
п.с. якшо на кульпарі лікування дороге, то ти кажи, ми скинемся
Але я без відео тимчасово( поцупили регік (200-гривневий лол)Liuskywalker писав:ugine31, велкам бек, камрад
Cr@zy писав: я міг взяти лівіше і ми б розминулися навіть не пригальмовуючи, ну але шо це за [цензура]?
я таких оленів кожен Божий день зустрічаю на обїзнійМожливо на відео не видно, я міг взяти лівіше і ми б розминулися навіть не пригальмовуючи, ну але шо це за
В мене такаж позиція.sashanova писав: ..а мудаку приємно..хай їде і тішиться і я собі нервів не псую
Нуаяк, воно ж бензику/газу спалило дофіга, щоби розігнати своє корито, як же воно пригальмує і вернеться в свою смугу? Мусить тиснути до кінця, аби завершити маневр, пофік на безпеку.Enter писав: той дурень ще сигналить і блимає фарами щоб дати йому дорогу бо воно не встигає
Cr@zy писав: до чого ти тут Україну приплітаєш
sashanova писав: У мого колєги така ж принципова дружина, отримала права, їздила непогано, але вже надто "принципово" по правилам..результат 2 дтп за пару місяців водіння і шо?..так в обох випадках вона права згідно ПДР на 10000%, а толку?..розтовчена машина, купа потрачених нервів і часу, та якби то дивно -вльот на бабло, бо ні в одному випадку грошей виплачених страховою для ремонту авта не хватило, тай тепер косяки того ремонту вилазять і то ше добре шо без всяких тілесних наслідків (синяк на коліні не рахуємо) ..шо вона кому довела?.. шо мудак є мудак?...я вже їй особисто пояснював шо якшо ти йдеш по вулиці і на тебе загавкав пес то не треба опускатися до рівня пса, ставати на четвереньки і гавкати на нього доводячи шо ти круче ..пес все рівно того не зрозуміє а штани порвати може
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей