П.С. шкода що не я за кермом був

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AndrewK писав:Ніде стада баранів по багаторядках не бігають і кожних 20м переходів нема.
А в кого болять ноги, то хай сидить дома
Це тому, що ти робиш як мудак. Я також завжди дивлюсь на таких водіїв і не можу зрозуміти чи авто пропускає, чи просто втикнув за кермом, і не піду через перехід, поки не зрозумію, що мене дійсно пропускають, і в іншому ряді в той час не має льотчиків, які думають що авто в сусідньому ряді зупиняється перед переходом не для того, щоб провірити гальма.Doktor писав: едавно їду по княгині дивлюсь дед починає переходити дорогу, ну я в правий ряд і кочусь на нейтральній нога на тормозі, щоб в разі чого зупинитись, та стара скотина іде як в штани насрав і палить на мене, він вже перейшов на половину лівої полоси і далі палить і починає махати руками і арати що він на пішохідному переході в той момент я проїхав вже по правій полосі... Ну от потім таких членів які замість того щоб переходити нормально дорогу ,спеціально повільно ідуть і збивають .
AndrewK писав: Це місто, а кого не влаштовують підземні і надземні переходи - їх чекають СМТ і т.п.
Так. Стояти і чекати, поки потрібно.Doktor писав:andrewdor, Ти не розумієш що дед би вже 100 раз перейшов як не показував всім видом що він цар , я йому за 150 метрів мав махати? Він просто на старості років хотів поблатувати, бо належить до тих умніків які думають що раз він пішохідному, то там і заснути можна, а всі мають стояти і чекати. Просто колись покатається на капоті і може розум прийде.
Я був в правому ряді дед вже на половині лівого переходив з права наліво, але йому треба все рівно щоб царя пропустили.
І в усяких європах (з власного досвіду) зупиняються і чекають. Не фафакають, газують і блимають. Скільки потрібно чекають. Бо є, як мінімум, повага.18.1
Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.
Так а чому пригоріло тоді? Можна пояснення? Ну почекав кілька секунд, ну пройшов дід, ну похарився і постріляв у Вашу Величність якимись негативними поглядами, порушив тонку душевну рівновагу своїми негативними флюїдами. І що? Поїхав далі і забув. Буває, подумаєш. А нє, тут треба поскаржитись і діду якоїсь біди побажати. Молодець, чьо там. Так тримати.Doktor писав:artemko, то бачу не Читаєш те що я пишу
Ви там в ментовці зовсім [цензура]?bossjara писав:всім "гонщегам" щиро бажаю збити на переході близьку вам людину
тільки тоді до вас дойде.
жостко, але нажаль правда
Doktor писав: -kesheme-, а якщо я в гавно залитий і тупо переїхав його? То деад би радів що він правий бо загинув на переході?
ага, не ти один в шоці-kesheme- писав:Doktor писав: -kesheme-, а якщо я в гавно залитий і тупо переїхав його? То деад би радів що він правий бо загинув на переході?![]()
![]()
просто нема слів після цього аргументу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей