це ти загнався шо "при перевищенні не можуть зробити винуватцем дтп", тобі доказали шо можуть - і ти злився з теми, почав говорити шо в Україні ментів п'яних відмазують

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тільки грамотним тебе це не зробило!Doktor писав: я маю вищу освіту
Doktor писав: ти можеш їхати 40 і тобі вибіжить бидло і впаде на капот,то тобі скажуть, що ти не вибрав потрібної дистанції і т.д
Ще один експерд детектедRULES писав:А давайте всі хто тут їздить по місту не більшеи60км/год, розреєструється і перейде на пенсіонер-форум?
всі їздять більше 60... але ніхто не пише шо 60+20 то не порушення, "я їду по пдр 79км/год"RULES писав: А давайте всі хто тут їздить по місту не більшеи60км/год, розреєструється і перейде на пенсіонер-форум?
А такі знавці двічі безграмотні, бо штрафується "перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину". Тому "по ПДР" буде 80Dexter писав: "я їду по пдр 79км/год"
09.03.2014 року, у світлий час доби в умовах вечірніх сутінок, приблизно о 17:52 годин, водій ОСОБА_4, порушуючи правила дорожнього руху та керуючи технічно справним автомобілем ОРЕL СОМВО, реєстраційний номер НОМЕР_1, у якого горіло ближнє світло фар, яке вмикається автоматично, рухався по сухому горизонтальному, асфальтобетонному покриттю ділянки проїжджої частини вул. Набережної Заводської, зі сторони вул. Комунарівської в напрямку Кайдацького мосту через річку Дніпро, яка знаходиться на території Ленінського району м. Дніпропетровська зі швидкістю 80 км/год.
З А С У Д И В:
ОСОБА_4 визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України, та призначити йому покарання із застосуванням ст.69 КК України у вигляді позбавлення волі на строк 4 (чотири) роки з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 (три) роки.
Запобіжний захід відносно ОСОБА_4 змінити на тримання під вартою після набрання вироком чинності.
Цивільний позов ОСОБА_7 задовольнити частково. Стягнути з ОСОБА_4 на користь ОСОБА_7 в рахунок відшкодування:
- матеріальної шкоди - суму в розмірі 24 220 (двадцять чотири тисячі двісті двадцять) гривень;
- моральної шкоди - суму в розмірі 500 000 (п'ятсот тисяч) гривень.
+100.Я про це теж вище писав.Якщо вже порушуєш,то не потрібно вихвалятись ци та доводити,що це є правильнимmay писав: Ти так і не зрозумів, що тут водії діляться не на тих хто порушує чи не порушує ліміт швидкості, а на тих хто розуміє, що 61 - це порушення і на тих хто читати не вміє не розуміє цієї елементарщини!?
may писав: Тільки грамотним тебе це не зробило!
Бо не можеш второпати, що 61 км/год в НП - це порушення ПДР.
І нема що кивати на наші реалії.
Обісрався - визнай і не розводь тут бодягу про незнати що...
Іще про офшори Пороха заряди - це буде "виправдання" твоєї маячні
плюсуюсь.bossjara писав: may, не витрачай час.
тут більше пісателі і контрабандистиbossjara писав: я вже задовбався просити - ну відкрийте хоча б раз, прочитайте
там не багато
То транзити в яких фарба вигорілаxxfOxx писав: І що за номера такі цікаві - на фото номер ВС2099 тільки тупо на алюмінію зроблений хоча є прапорець збоку я щось нерозумію
і спереду і ззаду однаково? та й прапорець на транзитах не кольоровий же ж вроді чи ні?Jarevych писав: То транзити в яких фарба вигоріла
хз, може йому такі видали, а може спеціально, щоб було невидно в разі порушення, але такий формат йде в транзитахxxfOxx писав: Jarevych написав:
То транзити в яких фарба вигоріла
і спереду і ззаду однаково? та й прапорець на транзитах не кольоровий же ж вроді чи ні?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей