жесть
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тонкоAndrewK писав:Чо ти так зразу. А може комусь нирка треба...
У нього руль так круто не повертається. Щоб попасти на праву полосу йому треба повертати з третього ряду.Doktor писав: вискакує прадо з вуличики в ліву полосу
а коней за шо штрафувати будеш? вони чотко по ПДР рухались, вот навіть в кінці на обгін збирались піти на ділянці з переривчастою лінією розмітки)))ROVA писав: навіть штраф на них не оформиш , тіко на коней.
то дрова :)Петро писав: а той другий лежить в фірі
Doktor писав: вчора їду 80 по княгині ольни в лівому ряду
Ти його номери бачив?luav писав: Людина сама зізналась,що порушує правила
Якщо не помиляюсь,то омега на польских бляхах?axel писав:Ти його номери бачив?luav писав: Людина сама зізналась,що порушує правила
о госпаді,я по стрийській і 100 їджу якщо дорога пуста, і не один я,а 60+20 км де порушення?luav писав: Людина сама зізналась,що порушує правила
Ігор!ІВи мій профіль та авто там бачите?Doktor писав:о госпаді,я по стрийській і 100 їджу якщо дорога пуста, і не один я,а 60+20 км де порушення?luav писав: Людина сама зізналась,що порушує правила
кредитотошноти катайтесь в правому ряді
До чого тут автобани в Європі?Ну тоді розкажіть і про обмеження в містах в Європі.І там немає +20 до обмежень.Тому не треба тут розказувати казки.А то ви тут бачите,а тут не бачите.В усякому разі якщо ви вже порушуєте,то не варто це афішувати і доводити,що це є правильноDoktor писав:luav, в європі є автобани по яким можна пресуватись від 120 і до безкінечності,в містах з 3 полосними дорогами щвидкість лімітується 80+ є підземні переходи,і т.д
в україні ж з києва до льова по правилам треба їхати чуть лі не 9-10 годин.
але всі їдуть 100+ і прибувають за 5-6 годин
тому давайте будувати європу
я їду з такою швидкістю яка на мою думку безпечна,і вибираю відповідно траекторії і т.д бо тупо порівнювати поведінку на дорозі копейки,омеги і каєна,всі ці авто різні і в них різні швидкості на яких вони можуть безпечно пересуватись
Дядя, 61 це вже порушення, просто за це не передбачено покарання у вигляді штрафу.Doktor писав: luav, почнем з того де порушення? дозволена швидкість 60 км\год,+20 я їхав 80,по факту 75 оскільки спідометр показує завжди більше
Порушеня-це все,що швидше 60.Якщо ви берете за взірець Європу,то там хіба є +20?Doktor писав:luav, почнем з того де порушення? дозволена швидкість 60 км\год,+20 я їхав 80,по факту 75 оскільки спідометр показує завжди більше
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей