Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Польща (хто їде?/кого підвезти ?)
- Lyubomyr
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Taras:), дякую, ото би поперся.
А 4-го?
А 4-го?
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
Re: Польща (хто їде?/кого підвезти ?)
Lyubomyr, все працює
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 0
Все правильно написав Taras:), 3 травня в поляків день Конституції.
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
Їхав 29 числа через Краковець в Укр - стояв 9 годин
Їхав 4 числа через Краковець в PL - стояв 10 годин
пздц якийсь
80% черги, 5-ти денщики на польських бляхах.... а ше курва пхаються без черги, навіть бійка маленька була, кароче бардак і срач....
Їхав 4 числа через Краковець в PL - стояв 10 годин
пздц якийсь

80% черги, 5-ти денщики на польських бляхах.... а ше курва пхаються без черги, навіть бійка маленька була, кароче бардак і срач....
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
а що буде якщо безвізовий введутьKritik писав: 80% черги, 5-ти денщики на польських бляхах.... а ше курва пхаються без черги, навіть бійка маленька була, кароче бардак і срач....

всьо мрг має бути в окремій черзі. Є ж відповідні паси руху для них на польській стороні. Чого на нашій не зроблять

Їхав 4 травня з жінчиного села з під границі біля Краковця, чергу наблюдав знатну..
- Kritik
- Контактна інформація:
vovka, ото я в тій черзі стояв....
нема ніяких пасів
взагалі той кордон то срака
90% людей які не катають туди-назад кожного тижня не знають шо робити, я тоже чесно кажучи тільки 3 рази їздив і то ставав в чергу і йшов дивитись чи добре став
став в кінці черги зі сторони польщі, вже на території митниці, і йду дивитись чи добре став, по дорозі назад мене водії з 5-ти машин питали шо це за черга
але стоять главну вже з пів години, а не знають де...
головна проблема при в"їзді на митницю, там тільки 1 пас, для легковушок і всьо, і в ній стоять всі, і EU, i MRG і всі.... сама митниця проходиться на 2 години максимум навіть при такій сраці як була на Паску, а вот 6-8 годин стоїш в черзі ше перед в"Їздом на територію

нема ніяких пасів
взагалі той кордон то срака
90% людей які не катають туди-назад кожного тижня не знають шо робити, я тоже чесно кажучи тільки 3 рази їздив і то ставав в чергу і йшов дивитись чи добре став
став в кінці черги зі сторони польщі, вже на території митниці, і йду дивитись чи добре став, по дорозі назад мене водії з 5-ти машин питали шо це за черга

головна проблема при в"їзді на митницю, там тільки 1 пас, для легковушок і всьо, і в ній стоять всі, і EU, i MRG і всі.... сама митниця проходиться на 2 години максимум навіть при такій сраці як була на Паску, а вот 6-8 годин стоїш в черзі ше перед в"Їздом на територію
- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
- Дякував (ла): 0
Піднімали ми то питання ще в січні. Немає законної можливості то зробити. МРГ - документ, виданий Польщею, проконтролювати його наявність чи не наявність неможливо! Тобто, будуть лише маніпуляції - коли черга на загальному пасі велика, будуть ставати в чергу МРГшників, коли черги немає - будуть казати, що МРГ в них немає, і лізти в загальну чергу, а довести протилежне буде неможливо. Хіба загнати всіх суто по прописці прикордонній в інший пас - але це несправедливо та неправильно, бо ж не всі жителі прикордонні возять файки.vovka писав: всьо мрг має бути в окремій черзі. Є ж відповідні паси руху для них на польській стороні. Чого на нашій не зроблять
Так само, не дає результату то розмежування по номерних знаках.
Пропонували зробити розворот на нейтралці (як колись давно було) - наших митників і прикордонників ніби переконали, поляки проти (аргументи: ваші проблеми - ви їх собі і вирішуйте самі).
А взагалі, звичайно, проблема в 5-ти днях, але і не тільки. Не було б можливості їздити на польських бляхах чи була б можливість їздити довше - вони б всеожно стояли в тій черзі. Це все для них робота, звичайний метод для заробітку, а кордон сприймають власне як інструмент і майже приватну власність, звідти і той весь безпорядок.
А ще, дуже повільно працюють поляки. Свідомо роблять це останнім часом. Кажуть, їм не доплачують за швидку роботу - в них є "норма" пропуску автомобілів в годину - вони її і дотримуються.
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
St-ART писав: А ще, дуже повільно працюють поляки. Свідомо роблять це останнім часом. Кажуть, їм не доплачують за швидку роботу - в них є "норма" пропуску автомобілів в годину - вони її і дотримуються.
ну по суті це правильно
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
St-ART, про норму то точно, у вівторок спостерігав, чекав прикордонника польського для огляду авта, а вони собі бесідували 10хв про життя. 

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Я чув нещодавно піднімалося питання реконструкції Шегинь і Краковця з ціллю спільного контролю. Тоді і MRG можна буде врегулювати, і окрема черга для 5 денщиків дасть результат, я так розумію.St-ART писав: Немає законної можливості то зробити. МРГ - документ, виданий Польщею, проконтролювати його наявність чи не наявність неможливо!
Також піші паси руху - значно б спростили перетин кордону. Одні Шегині з пішим - то нонсенс.
Ну і пунктів пропуску маловато в нас. Куда не глянь всюда жопа

Кароче автобусом самий ніштяк напевно їхати (якось в Жешів їздив, досить швидко пройшли кордон, а автомобілів було так нормально) або пішки йти.
- St-ART
t309, правильно змінити підхід до проблеми, а не вдавати, що її немає, або що це не їх проблеми взагалі (як це зараз). Як змінити? Наприклад, запровадити один платний пас, проїзд через який буде відбуватися без черги. Офіційно один-два-три євро кинув в термінал (умовно, треба рахувати і обгрунтовувати суму), відкрився шлагбаум і поїхав. Зібрані кошти цільово направити на премію тим працівникам, які пропускають автомобілі понад норму (в залежності від кількості пропущених авто понад норму, надбака до ставки зарплати). Але кому то цікаво.
- St-ART
vovka, то плани на багаторічну перспективу. Так, в перспективі Шегині мають рівняти з землею і будувати повністю новий КПП на території Польщі зі спільним контролем, як на Грушеві, Угринові і Смільниці. Але на це піде купа років, не рік і не два.
Бувають і дні, коли великої черги немає.vovka писав: ароче автобусом самий ніштяк напевно їхати (якось в Жешів їздив, досить швидко пройшли кордон, а автомобілів було так нормально) або пішки йти.
- Kritik
- Контактна інформація:
ааа, головне як переїхав вже краковець, в 1 ночі, то на польскій стороні не було ні 1 машини в Україну)
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
St-ART, поділись коли черг менше буває? Бо щось останнім часом ніяк на "ті дні" неможу потрапити
- St-ART
shaman, та черги майже завжди тепер, хіба субота вечір/неділя ранок, і на Шегинях коли "екологія", хоча останні дні навіть це не дає нічого, там жесть просто робиться, нате вам свіже відео.
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Ще пару днів будуть черги великі, скорше всього з понеділка можна буде надіятись на зменшення черги. Треба чекати і випасати коли там "екологія" зразу кордон пустий і бариг немає, тоді можна їхатиshaman писав:St-ART, поділись коли черг менше буває? Бо щось останнім часом ніяк на "ті дні" неможу потрапити

Після свят всі пияки в кого 5/10 день ж мають перетнути вот тобі і після паски всіх бомбануло.

- weber
St-ART, музон бомба
черга - шем такої не видів 

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
St-ART, а чьо купа народу по встрєчці валить? І та, музон чоткій 

- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
як чо, бо бидло яке знає митників і за пару грн заїжає без черги.pikach00 писав:St-ART, а чьо купа народу по встрєчці валить? І та, музон чоткій
Не раз був свідком, як били рила таким хто вклинювався

- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
треба хворив бути шоб в такій черзі стояти, то ж на шо можна надіятись, шо за сутку проїдеш, які то мають бути справи шоб отак сутку на кордоні стратити 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей