лучше бы я этого не виделРостик1 писав:а отаке бачив? Donetsk People RepublikIgor4ik писав:урод на драйві
причому вже дофiга придуркiв зробили собi такi номера ще й за то грошi платили (але не памятаю скiльки, здаэться 1200грн)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лучше бы я этого не виделРостик1 писав:а отаке бачив? Donetsk People RepublikIgor4ik писав:урод на драйві
причому вже дофiга придуркiв зробили собi такi номера ще й за то грошi платили (але не памятаю скiльки, здаэться 1200грн)
де така інфа?GaGaRIN писав:Всі вже в курсі що іменні таблиці подешевшали?МВС проводить акцію "Намерок блатной". Іменний номер тепер коштує від 480 грн (три символи) і +90 грн за кожний наступний символ. Сижу думаю тепер, шо б то таке струганути...
Бо номер на альтеї ітак полублатний, треба шось пакручє поки народ в Стрию чехли не зняв
![]()
ЛитваVexler писав: Що то за номера?
більш всього подобаються ті хто ліпить А1111АА))) а-ля дуже хочу, але не маю 2000 долл на номер)Asasad писав: Індивідуальні номери ніколи не були "статусними"
Ні, на Литву це не схоже. Литовські номери мають наступний формат:Jam писав:ЛитваVexler писав: Що то за номера?
Більше схоже на номери UK, або їх персональніAsasad писав:Ні, на Литву це не схоже.Jam писав:ЛитваVexler писав: Що то за номера?
Номери UK позаду мають жовтий колір. За розташуванням та кількістю символів (три цифри, три літери) більш всього цей номер схожий на естонський:g0nzales писав:Більше схоже на номери UK, або їх персональні
У ОБСЄ от такі номери.winn3r писав:бачив на схожих номерах крузака на Чорновола то було ОБСЄ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей