Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
myzikk, ну тепер якщо захочуть самі зможуть перевірити. :) колись там водичка попала в цистерни :))))
який двигун? може інжектор не встиг перелаштуватись?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: ОККО
В таком випадку клієнт може самостійно здійснювати операцію. Касири намагаються допомогти клієнтам, скоротити час обслуговування, тому й беруть картку. Не всі клієнти уміють користуватись такими картками і не завжди розпізнають який саме термінал встановлено.MAECTP0 писав: ОККО, також питання по ПейПасс терміналам і карткам. Потрібно передавати картку в руки лператорів коли бачу що термінал має можливість безконтактної роботи.
При заправці авто, яке приїхало на практично порожньому баці, з дна можуть підніматись дрібні частинки пилу та бруду, які й потрапляють в насос одразу після старту авто. Можливо це і було причиною загорання чеку мотора у Вашому випадку. Інших скарг від клієнтів на якість пального на вказаній АЗК не надходило і по паспорту пальне було стандартним.myzikk писав: Не заправлявся на ОККО вже близько пів року точно, заправлявся тільки на одній заправці іншого бренду.
Після заправки на окко повного баку, зразу загорівся чек, виїздив до нуля, заїхав на стару заправку тільки заправився зразу чек пропав.
Співпадіння, чи реальність, хз. Виводи робіть самі
По чеку подивився шнуром, виявилось дійсно помилка по паливній системі була.
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
ну казки я поняв ви вмієте складати на ходуОККО писав: При заправці авто, яке приїхало на практично порожньому баці, з дна можуть підніматись дрібні частинки пилу та бруду, які й потрапляють в насос одразу після старту авто. Можливо це і було причиною загорання чеку мотора у Вашому випадку. Інших скарг від клієнтів на якість пального на вказаній АЗК не надходило і по паспорту пальне було стандартним.
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
мені так колись на Кульпарківська-Виговського в бак залили 73л, хоча в мене бак на 70л і ще десь 8-10л було в баку. то також казочки розказували
VAG вже не той
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
ОККО писав: При заправці авто, яке приїхало на практично порожньому баці, з дна можуть підніматись дрібні частинки пилу та бруду, які й потрапляють в насос одразу після старту авто. Можливо це і було причиною загорання чеку мотора у Вашому випадку.

нічого собі

myzikk я шкоду чи десятку пару раз заправляв бензою на окко-то пропуски запалення були,з торном перевіряли пару раз.Зараз почав заправляти газ там,бо повар писав шо на вог газ поки шо гірнший.
І ніби розхід кращий по газу,менший.
Завтра якраз провірю на скільки мені 600 грн вистачить

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Про басні з мусором я думаю розказувати не потрібно, чек загорівся трошки пізніше після заправки і іменно із-за не якісного пального, машина нова і чомусь проблеми тільки на вашій заправці, на аналогічній машині в знайомого чек горів коли він залив 92 бензин.ОККО писав:В таком випадку клієнт може самостійно здійснювати операцію. Касири намагаються допомогти клієнтам, скоротити час обслуговування, тому й беруть картку. Не всі клієнти уміють користуватись такими картками і не завжди розпізнають який саме термінал встановлено.MAECTP0 писав: ОККО, також питання по ПейПасс терміналам і карткам. Потрібно передавати картку в руки лператорів коли бачу що термінал має можливість безконтактної роботи.
При заправці авто, яке приїхало на практично порожньому баці, з дна можуть підніматись дрібні частинки пилу та бруду, які й потрапляють в насос одразу після старту авто. Можливо це і було причиною загорання чеку мотора у Вашому випадку. Інших скарг від клієнтів на якість пального на вказаній АЗК не надходило і по паспорту пальне було стандартним.myzikk писав: Не заправлявся на ОККО вже близько пів року точно, заправлявся тільки на одній заправці іншого бренду.
Після заправки на окко повного баку, зразу загорівся чек, виїздив до нуля, заїхав на стару заправку тільки заправився зразу чек пропав.
Співпадіння, чи реальність, хз. Виводи робіть самі
По чеку подивився шнуром, виявилось дійсно помилка по паливній системі була.
Можливо щось до того бадяжили?
Відповідь принципі очікувана як завжди, аналогічно з недоливами і тому подібному, тому як і раніше заправки данної мережі буду обходити стороною.
1.0 екобуст, доречі цей двигун на бадягу реагує часто це не тільки в мене така ситуація, сьогодні з пациками з форда говорив, казали не я один з тою проблемою був.MAECTP0 писав:myzikk, ну тепер якщо захочуть самі зможуть перевірити. :) колись там водичка попала в цистерни :))))
p.s Може ще візьмете покази з даної заправки і відправити в лабораторію? алее відповідь буде як завжди ясною, якість найвищого рівня це у вас з машиною проблеми

Я доречі давно від них спригнув, але тут думаю давай перевірю розхід на ОККО і на маєшПетро писав:ОККО писав: При заправці авто, яке приїхало на практично порожньому баці, з дна можуть підніматись дрібні частинки пилу та бруду, які й потрапляють в насос одразу після старту авто. Можливо це і було причиною загорання чеку мотора у Вашому випадку.![]()
![]()
нічого собі![]()
myzikk я шкоду чи десятку пару раз заправляв бензою на окко-то пропуски запалення були,з торном перевіряли пару раз.Зараз почав заправляти газ там,бо повар писав шо на вог газ поки шо гірнший.
І ніби розхід кращий по газу,менший.
Завтра якраз провірю на скільки мені 600 грн вистачить-ше розраховую проїхати біля 60-80 км,цікаво чи заправлюсь у Львові чи прийдеться доїхати до НЯ

Співпадіння чи реальність то вже ви самі кожен для себе вирішуйте

- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
скільки платить окко форуму за цю [цензура]? може я дам на 100 грн більше шоб не ути того брєду про супер якісне дешеіе європейське паливо
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- ОККО
- Контактна інформація:
RULES писав: мені так колись на Кульпарківська-Виговського в бак залили 73л, хоча в мене бак на 70л і ще десь 8-10л було в баку. то також казочки розказували
У бак авто вміщується більше пального, ніж зазначено у техпаспорті. Перевірити реальний об'єм можна лише самостійно.
При низькому тиску подачі пального в горловину баку ще може поміститись 5-8л пального, це в баки розміром 45-60л.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
ОККО, Що за манера ігнорувати питання?
Jarevych писав: класно, але так і не зрозумів, чому мене просили назвати пін і на скільки це відповідає стандартам обслуговування ОККО, бо по відношенню до мене це порушення.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Серьозно? В юзер мануалі пише 55л, в сервіс-мануалі пише 55л, на більшості заправок коли загорілася лампочка залити можуть 50..52л, а на деяких ОККО втискається 54л. Випадковість? Не думаю.ОККО писав: У бак авто вміщується більше пального, ніж зазначено у техпаспорті
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
g0nzales, ну є ємність баку а є горловини яка теж має об'єм.
А ще, в мене наприклад, є ємність куди розширюється пара. При відкритті клапану туди теж можна налити досить об'єм. Хоча це не дуже рекомендується через абсорьент на стінках
PS: не те що я обстоюю ОККО, але то доведено.
А ще, в мене наприклад, є ємність куди розширюється пара. При відкритті клапану туди теж можна налити досить об'єм. Хоча це не дуже рекомендується через абсорьент на стінках
PS: не те що я обстоюю ОККО, але то доведено.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
+1, в мене в Поло то +5 л, до макс кількості в бакуMAECTP0 писав: При відкритті клапану туди теж можна налити досить об'єм. Хоча це не дуже рекомендується через абсорьент на стінках

- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Це якщо ти ігноруєш відсічку і заливаєш "по самі помідори". А якщо пістоль витягати по першому відстрілу, то +/- однаковий об'єм заливається на різних станціях, але перелити паспортний об'єм ну ніяк не вийде.MAECTP0 писав: g0nzales, ну є ємність баку а є горловини яка теж має об'єм
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- ОККО
- Контактна інформація:
Перепрошую, на питання відповіли.Jarevych писав: ОККО, Що за манера ігнорувати питання?
Зараз відбувається заміна як обладнання так і паливних карток. Тому Подібних ситуацій в майбутньому не виникатиме.
Ще раз приносимо вибачення за незручності.

У нас новий ексклюзив - літня серія енергетиків Red Bull, що «надають крила» – Red Bull Yellow Edition (зі смаком тропічних фруктів) і Red Bull Blue Edition (зі смаком чорниці).
Запрошуємо спробувати новинки!
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
о,попробую наступної суботиОККО писав: Red Bull Yellow Edition (зі смаком тропічних фруктів) і Red Bull Blue Edition (зі смаком чорниці).

я не перший раз заливав по яйця шо буса шо 2110 чи шкоду-і ніколи набагато більше паспортних даних не лилось.g0nzales писав: Це якщо ти ігноруєш відсічку і заливаєш "по самі помідори".
Ну ніяк не залиєш в ту трубу тих 3-5 л
xenum.ua
- ОККО
- Контактна інформація:

Напередодні Великодніх свят заправляти повний бак якісного пального як ніколи вигідно, адже ОККО підготувало для своїх клієнтів приємні знижкові пропозиції.
Перш за все, продовжено сезон персональних знижок. Власникам зареєстрованих карток FISHKA інформація про умови їх пропозиції надійде sms, електронною поштою, а також друкуватиметься на чеку під час кожної покупки на АЗК. Пропозиція діє до 12 травня.
Ще -1 грн/л можна отримати додатково при розрахунку за пальне карткою Visa FISHKA від Райффайзен Банку Аваль з 28 квітня по 3 травня. Якщо у вас немає банківської картки Visa FISHKA – не сумуйте, для Вас у цей час діятиме Великодня знижка -20 коп./л.
Крім того, власники автомобілів з великими баками можуть отримати ще:
-30 коп./л при заправці від 40 л бензину А-92 ЄВРО, А-95 ЄВРО, Pulls 95;
-50 коп./л при заправці від 60 л ДП ЄВРО або Pulls Diesel;
Дані знижки сумуються між собою. Щоб отримати їх миттєво, заправляйтесь «до повного» баку із зареєстрованою карткою FISHKA. У випадку заправки не «до повного» або тимчасової відсутності зв’язку з системою програми FISHKA сума знижки переноситься на наступну покупку того самого пального з тією ж карткою FISHKA.

Скористайтесь пропозицією та підготуйте авто до свята!
Лише до 10 травня 2016 року автотовари на ОККО зі знижкою - за 7000 балів FISHKA.
Товари, що беруть участь в акції, позначені на АЗК святковими цінниками.
- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
ОККО, от чому мені ви слети знижки на ДП,як я ніразу не заправлявся ним?Це тіпа ви такі хороші бо знижку мені дали,та в гробу я бачив ваші халтурні знижки,чому не дати на бензин або газ чим я завжди заправляюсь?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей