От чесно, - я не знаю, які в мене форсунки, редуктор чи комп. То Повара проблема

Просто знайди нормальних майстрів, а краще - сам звернись до нормальних, і буде тобі щастя

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та в Лантух напевно і 80л запхати можна і 100л. Але мати багажник щоб возити там балон певні якось не впріколMyself писав: wklef, в мене просто 68 літрів бак, а влазиться, як відомо, більше І то замахує їздити по заправкам
нє в запаску в нас походу максимум 45л влазить, шоб підлога ся не піднімалаMyself писав: wklef, ти не пойняв - в мене в запасці стільки, під ковриком
в мене 52 троха вище рівня підлоги,зробив рамку для підлоги,тепер красівоwklef писав: нє в запаску в нас походу максимум 45л влазить, шоб підлога ся не піднімала . І то треба шукати балон з правильним діаметром
І ти вважаєш що то нормально? Поїдь до повара нехай виправлятьMyself писав: wklef, в мене просто 68 літрів бак, а влазиться, як відомо, більше І то замахує їздити по заправкам
Він говорить про те, що в АСХ влазить бак на 72 літра, але на момент монтажу такого розміру не було в Україні.mathst писав: І ти вважаєш що то нормально? Поїдь до повара нехай виправлять
в корветіasteroid писав: щось у Вас дитячі розмірі балонів 100-ка - ось це норм балончик
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей