Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
rusmaks писав: погнув клапана, а так все гуд
я поміняв склопідйомник і 2 фари а так все ок.antik писав: rusmaks написав:
погнув клапана, а так все гуд
![]()
ну я думаю якшо в більшості авто трісне ремінь то тоже будуть мати геморМав тільки трохи гємору тріснув ремінь(ремінь був оригінал), погнув клапана, а так все гуд.
давай колись шо то?Вітаю!! Єпарктроніки по 450 грн.
в мене в минулій машині був і тоже привик..тепер не можу нормально запаркуватися дупоюпарктронік це весч, я вже так привик до того заводського шо х\з як без нього жити.
та ну чого зразу розвів?..Нормально чувака розвів на 2к.
спасибіsashanova, вітаю, хай возить і радує
а шо маєш на обмін?сорі шо в чужій темі. хто буде мати такий на продаж/обмін скажіть.
Постав нормальну голову і камеру - за два місяці згадуватимеш парктроніки як страшний сонsashanova писав: в мене в минулій машині був і тоже привик..тепер не можу нормально запаркуватися дупою
може бути..просто камери ніколи не мавПостав нормальну голову і камеру - за два місяці згадуватимеш парктроніки як страшний сонПо собі знаю
![]()
зовсім трохи гемору)))rusmaks писав: Мав тільки трохи гємору тріснув ремінь(ремінь був оригінал), погнув клапана, а так все гуд.
я вже мовчу як мою вісімку племінник пару днів тому продавpikach00 писав: Нормально чувака розвів на 2к.
бобік -по типу кузова, в мене особисто передній привід, але вони є у версіях 4х4 з двиглом 2,4, мені такий олдскул без потреби я в ньому по гавнам гоцати не збираюсяА до чого слово "бобік", там повний привід? Мав можливість на цій моделі по Бурштину поганяти, так скажу що любий жигульме на задньому приводі вставляв ту підйобку передньопривідну
я тэ прошуя висловив свою думку про авто, не тільки все позитивне має бути, а ще трошки правди
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей