Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Поляки починають видачу шопінг-віз
-
- Стать:чоловік
- Номер:BC77**xx
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 1 раз
Підтверджую, що зареєструватись зараз важко, але немає нічого неможливого! :)
За останній місяць реєструвався чотири рази (себе, знайомих, родичів) - як правило 3-4 дні "обривав" інтернет. Колись було легше.
Але двох родичів (подавались окремо) вдалось зареєструвати хоча й на 3-4 день пошуків вільних дат, зате 01 березня зареєстрував на подачу на - 09 березня - вони вже й візи давно отримали. А от ще одного знайомого, а також і себе - в середині березня зареєтрував аж на 27-28 квітня, і також лише десь на 3-й чи 4-й день пошуку дат.
Все - через сайт, бо по тел. також дат не було.
В основному заходив на сайт що 5 хвилин в період з 9:30 до 13:00. В інший час - шансів менше, але більша ймовірність на "близькі" дати.
Моя рекомендація - завжди можна зареєструватись самостійно - як через сайт, так і через телефон. Але у випадку з сайтом - при потребі, можна вичікувати на "близькі" дати - часто трапляються "сьогодні на завтра" навіть.
За останній місяць реєструвався чотири рази (себе, знайомих, родичів) - як правило 3-4 дні "обривав" інтернет. Колись було легше.
Але двох родичів (подавались окремо) вдалось зареєструвати хоча й на 3-4 день пошуків вільних дат, зате 01 березня зареєстрував на подачу на - 09 березня - вони вже й візи давно отримали. А от ще одного знайомого, а також і себе - в середині березня зареєтрував аж на 27-28 квітня, і також лише десь на 3-й чи 4-й день пошуку дат.
Все - через сайт, бо по тел. також дат не було.
В основному заходив на сайт що 5 хвилин в період з 9:30 до 13:00. В інший час - шансів менше, але більша ймовірність на "близькі" дати.
Моя рекомендація - завжди можна зареєструватись самостійно - як через сайт, так і через телефон. Але у випадку з сайтом - при потребі, можна вичікувати на "близькі" дати - часто трапляються "сьогодні на завтра" навіть.
- kadtaras
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC****EP
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Поляки починають видачу шопінг-віз
Підкажіть хто робить візи? Треба 4 шенген візи.
-
kadtaras, http://www.polandvisa-ukraine.com/ робить 
А якщо по суті - то кажи мету поїздки - і тобі тут порадять, як легше, швидше, та без додаткових витрат це зробити самостійно

А якщо по суті - то кажи мету поїздки - і тобі тут порадять, як легше, швидше, та без додаткових витрат це зробити самостійно

- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Підкажіть, хто в курсі, по довідці з банку про рух коштів: у ній вказується лише загальна сума обороту за три місяці (сумарно), чи є розбивка по датах платежів і сумах? І чи можна давати довідки з кількох банків?
І ще - скільки там зараз становить сервісний збір?
І ще - скільки там зараз становить сервісний збір?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Розбивка по датах і сумах,в мене на 3-х сторінках та довідка була,головне щоб баланс був + на момент видачі довідки.Нафіга тобі з кількох?їм хватає і однієї,головне щоб в тебе були кошти і вони рухались
Отправлено с моего Nexus 5 через Tapatalk
Отправлено с моего Nexus 5 через Tapatalk
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Vasiliyyy
Просто не в курсі, чи треба))))Sluva писав: Нафіга тобі з кількох?
А як вони дивляться на те, що у мене переважно дрібні суми по рахунку проходили, а за 2-3 тижні до дати подання документів рух по рахунку активізувався і суми зросли?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
думаю їм [цензура]Vasiliyyy писав: Просто не в курсі, чи треба))))
А як вони дивляться на те, що у мене переважно дрібні суми по рахунку проходили, а за 2-3 тижні до дати подання документів рух по рахунку активізувався і суми зросли?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Їм [цензура], головне, щоб хоч +100 грн було на балансіSluva писав:думаю їм [цензура]Vasiliyyy писав: Просто не в курсі, чи треба))))
- myzikk
- Подякували: 14 рази
туристичну через путівкиThorn писав:Який тип вызи найлегше выдкрити??

- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
Хто підкаже- фактури для візи є певний час можна отримати,чи в любий час якщо працюють каси? Ніколи з тим не стикався, треба завтра в бедронку махнути в шегинях через піший
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Подякували: 2 рази
shaman, думаю до 22:00, поки адміністрація працює. Принаймі в Теско так
-
Сьогодні здавав доки на польську шенген у візовому центрі.
Записаний був на 9:00, всюди вказано, що працюють з 8:30.
Але прийшов завчасно - 8:10 вже був на місці - то "секюріті" самі заганяють всіх всередину (зранку) не питаючись навіть на котру годину.
О 8:50 вже був на парковці (на виїзд з ТЦ).
Тому моя порада - йдіть на 8:00 якщо хочете витратити мінімум часу - і людей ще майже немає, і працівники/інші відвідувачі ще зі свіжими нервами - всі такі привітні (або сонні
).
А ближче до обіду - вже і ті, хто "на конкретну годину", і ті, хто спізнився, + кому донести документи, а також "я тільки спитати"
А, і ще зранку немає контингенту типу "вам фото? страхівку? допомогти...? " - їх ті ж охоронці успішно ганяють
Записаний був на 9:00, всюди вказано, що працюють з 8:30.
Але прийшов завчасно - 8:10 вже був на місці - то "секюріті" самі заганяють всіх всередину (зранку) не питаючись навіть на котру годину.
О 8:50 вже був на парковці (на виїзд з ТЦ).
Тому моя порада - йдіть на 8:00 якщо хочете витратити мінімум часу - і людей ще майже немає, і працівники/інші відвідувачі ще зі свіжими нервами - всі такі привітні (або сонні

А ближче до обіду - вже і ті, хто "на конкретну годину", і ті, хто спізнився, + кому донести документи, а також "я тільки спитати"

А, і ще зранку немає контингенту типу "вам фото? страхівку? допомогти...? " - їх ті ж охоронці успішно ганяють

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Wasik, от таких як ти треба жостко наказувати.
Ясно що потім черги і купа людей, бо спочатку лізуть різні не на свою годину 

-
pikach00, не кіпішуй :)
записують на подачу, починаючи з 8:30.
Я до цього часу вже практично закінчив подавати і був на виході - кому я заважав?
А черги 90% від того, що спізнюються, а не через те, що приходять швидше.
Як тільки намічається утворення черги - секюріті одразу починають перевіряти годину запису. Якщо не перевіряють - то лише тому, що є "вільна каса"
записують на подачу, починаючи з 8:30.
Я до цього часу вже практично закінчив подавати і був на виході - кому я заважав?
А черги 90% від того, що спізнюються, а не через те, що приходять швидше.
Як тільки намічається утворення черги - секюріті одразу починають перевіряти годину запису. Якщо не перевіряють - то лише тому, що є "вільна каса"

- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
100% кожний спізниться на 15-20 хв, а потім лізуть коли вже свою чергу просралиWasik писав: А черги 90% від того, що спізнюються, а не через те, що приходять швидше.

- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Хто робив повернення візового збору 18євро?
Оплатили ще 4тижні тому, але вирішили не робити візу, яка процедура повернення грошей?
Оплатили ще 4тижні тому, але вирішили не робити візу, яка процедура повернення грошей?
- Vasiliyyy
То називається "сервісний збір", а не візовий.Lyubomyr писав: візового збору
Я таке мав рік назад, але вже докладно всього не пам'ятаю: я ходив до них (ще на Садову) з оригіналами квитанцій про оплату і паспортом, там дають бланк заяви на повернення коштів, ти її заповнюєш, працівниця центру робить якийсь запис на квитанції (вроді-ануляція чи щось таке). Далі чекаєш смс-ки з повідомленням про те, що вже можна йти в банк забрати кошти (у те саме відділення, де платив). Строк повернення - приблизно місяць-півтори. Йдеш з паспортом і квитанцією в банк, забираєш гроші. Все. Якщо щось невірно написав - виправляйте

- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
я наприклад здавав тамтого тижня і не побачив впринципі черг ніяких хоча був записаний на 10-30
там тепер купу віконечок і шось не віриться шо можуть бути черги, зайняло все 20хв бо і кас оплатити купа, тому зараз взагалі мені здаєтья різниці нема на яку годину іти, все одно все вільно
там тепер купу віконечок і шось не віриться шо можуть бути черги, зайняло все 20хв бо і кас оплатити купа, тому зараз взагалі мені здаєтья різниці нема на яку годину іти, все одно все вільно
- Vasiliyyy
Народ, а що зараз робиться з словацькими/чеськими візами:
1. Чи їх легше зробити/швидше по часу?
2. Чи мають поляки претензії, якщо на чеській візі їхати в Польщу (звичайно, перший раз прокатавши її за призначенням)?
1. Чи їх легше зробити/швидше по часу?
2. Чи мають поляки претензії, якщо на чеській візі їхати в Польщу (звичайно, перший раз прокатавши її за призначенням)?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей