Шевченка 362 від сильного вітру зламалось дерево та повисло над машиною

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шевченка 362 від сильного вітру зламалось дерево та повисло над машиною
Є звичайно ж питання по обох сторонах...andrewdor писав: Можливо повний сюжет більше прояснить ситуацію.
andrewdor писав: я би сам намагався втекти від нападу якоїсь блантякової компаніїї зі зброєю.
Ну чекай, хто ж боронить!Dexter писав: а чекав нормального відео від поліції
Схоже на постановочне відео "Мєнти-казли". Але імовірність цього мізерна.andrewdor писав: Взагалі похоже на якусь замовну провокацію
Порадникам з дітсадка.Dexter писав: я б відео того гімнюка взагалі тут не постив, а чекав нормального відео від поліції
may писав: Це запис з бодікам, а не "відео того гімнюка".
Через підвищений суспільний інтерес до затримання 43-річної жінки у столиці, 29 грудня, прес-служба патрульної поліції повідомляє.andrewdor писав: Взагалі похоже на якусь замовну провокацію зі сторони якоїсь "свєти", щоб показати яка нова поліція ущербна.
За п’янку вже точно строки вийшли.g0nzales писав: мало би вже бути якесь рішення по справі
Після інциденту провели службову перевірку, яка встановила законність дій патрульного.
andrewdor писав: Насправді, нахєра було влаштовувати погоню за порушення правил паркування?
Ну я ж поворотник включив! (с)g0nzales писав: не користують дзеркала заднього огляду
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей