таке тільки кабелем, зміною конфігурації автоKritik писав:myzikk, активовуються функції яким способом? кабельом чи комбінацією кнопок і різних рухів?)
мені наприклад денні ходові вогні б активувати
і закривання дверей після рушання

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
таке тільки кабелем, зміною конфігурації автоKritik писав:myzikk, активовуються функції яким способом? кабельом чи комбінацією кнопок і різних рухів?)
мені наприклад денні ходові вогні б активувати
і закривання дверей після рушання
треба шити з головою і правильним китайцем - а тикати по всіх кнопках то можна і ориг. сканером вбити бодікmyzikk писав: Прошивати китайськими обд не рекомендую можна вбити мозги
Ти напевно маєш на увазі про обд2 з алі або допилені на колінках з вмикачем двох шин? Всеодно скажу, що це гівноRomko писав:треба шити з головою і правильним китайцем - а тикати по всіх кнопках то можна і ориг. сканером вбити бодікmyzikk писав: Прошивати китайськими обд не рекомендую можна вбити мозги
в тебе Авуді в С-лайні була простоKritik писав: Ауді 2005 року, полюбому гірше Форда 2012 року... як не крути, тим більше клас той самий
я думав буде втрата в комфорті, але реально ніфіга, розганяється так само, розхід такий самий або і менший, комплектація +/- така сама
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей