0я38у

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та шо він там міг уникнути, як він тапки губить на тротуарі...cat-yellow писав: пішохід міг уникнути....
ну , заднім числом ми можем багато теорій поведінки висувати , але теж думаю , що достатньо було навіть стрибнути вперед , удар би був по ногах.... Це при умові , що кенгу не змінило б траєкторію ....cat-yellow писав: а почав бігти-втікати В НАПРЯМКУ свого попереднього руху..
Та ти що які можуть бути тут але.... то є вбивство людини.cat-yellow писав:antik, пздц.... я так розумію - летал
ХОЧА! Є одне але...
Пішохід міг би врятувати собі життя, якби не просто пожвавився, а почав бігти-втікати В НАПРЯМКУ свого попереднього руху.... По чобітку видно було, що він очікував, що пішохід продовжить рух в тому ж напрямку і чобіт думав обминути...
По закону: винен чобіт. Явне перевищення в нас. пункті. Піший на зебрі (щось там колись було намальовано)
По факту: пішохід міг уникнути....
з точки зору хабарної системи суддівства - можна брати взятку і відпускатиAntikvAr писав: то є вбивство людини
Чомусь завжди пішоходи при таких обставинах вертаються назад,замість того, щоб просто перебігти не змінюючи руху...cat-yellow писав:antik, пздц.... я так розумію - летал
ХОЧА! Є одне але...
Пішохід міг би врятувати собі життя, якби не просто пожвавився, а почав бігти-втікати В НАПРЯМКУ свого попереднього руху.... По чобітку видно було, що він очікував, що пішохід продовжить рух в тому ж напрямку і чобіт думав обминути...
По закону: винен чобіт. Явне перевищення в нас. пункті. Піший на зебрі (щось там колись було намальовано)
По факту: пішохід міг уникнути....
Dexter писав: . по відео визначити швидкість "неможливо
Dexter писав: з точки зору хабарної системи суддівства - можна брати взятку і відпускати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей