Розлетілась як пласмасова коробка. Судячи з опису водій загинув, пасажир - у важкому стані, але живий. То ж треба так стовпа обняти

Подробиць не знаю...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Driver is dead, passenger with critical conditions in hospital.
UPDATED: Passenger died in hospital after the accident (30.03.2016).
Lamborghini was in service for inspection and painting. Both of them were car service workers, who had to deliver back to client (Lamborghini owner). Driver was speeding and caused an accident.
Lamborghini owner was MMA fighter Adam Yandiev.
Перегрузки при зменшенні швидкості з 200+ до 0-ля за секунду руйнують внутрішні органи. Навіть прищібнутий не врятувався би.t309 писав: був би прищібнутий вижив би
t309 писав: нічо дивного на таких тачках треба вміти їздити
а от і ні, за секунду якраз нічо не буде але в дтп рахунок на милисекунди і за мілісекунди дійсно стаєтся жопа але ти врахуй що будучи неприщфбнутив він вижив але помер в лікарні а був би прищібнутий не помер би 90% чого вартує подушка яка розкриваєтся тобі на зустріч!!!! я вже мовчу об удар об панельg0nzales писав:Перегрузки при зменшенні швидкості з 200+ до 0-ля за секунду руйнують внутрішні органи. Навіть прищібнутий не врятувався би.t309 писав: був би прищібнутий вижив би
Vusiko писав: Там по годиннику видно, що чувак фарширований
питання в тому куда то чмо перпендикулярно руху рухалось.may писав:Засідку теж потрібно враховувати...
andrewdor писав: Чувак директор сервісу і від нього залишився тільки годинник і частина руки.
вот і думаю хто верне авто..
рагуль звичайний.зробить дтп і буде говорити що раніше була інакша розмітка.повертався з закарпаття 02.05 два рази пропускав зустрічних рагулів по своїй полосі.спішать рагулі спішать.TAXI писав: Відео не моє.
Кульпарківська. Виїзд з Ашану.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей