какби раскажи то сам знаєш комуRomko писав: і настроювати треба тільки в русі по корекціях бензинового компа-

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
какби раскажи то сам знаєш комуRomko писав: і настроювати треба тільки в русі по корекціях бензинового компа-
не гас, а черги на заправкахRomko писав: тіки не кажи що газ тебе так зодовбав що на дизеля пересів?
Почало і мене турбувати, що моя не їде на газі, як колись. Поміняв ремкомплект, відрегулював, виставив запалення - поїхала. Значить встає, якщо може!Felix писав: від газа не встає
опа, а для чого? Ми (маю на увазі ГБО) стараємось всіма силами той газ нагріти.t309 писав: стаття класна!!!
маю одну задумку, але подібного в неті не знаходив хочу знизити температуру газу поставивши між рампою і фільтром тонкої очистки невеличкий інтеркуллер + радіатор на самій рампі, критика вітаєтся!!!
Цікаво яка різниця між Stag Go fast, Alaska, Valtek та. Compact, Alaska, Valtek ( чи може сюди редуктор platinka для порівняння поставити)?p0var писав:p.s. моя вам порада, почуєте в слухавці СтагГоуФаст+Аляска+Вальтек - кажіть добре дякую
Фізика процесу така, що при зменшенні температури газу його об'єм на маса - збільшується, відповідно і витрата газу зростає. Все обладнання розробляється для того щоб максимально нагріти редуктор, який в свою чергу прогріває газ.t309 писав:стаття класна!!!
маю одну задумку, але подібного в неті не знаходив хочу знизити температуру газу поставивши між рампою і фільтром тонкої очистки невеличкий інтеркуллер + радіатор на самій рампі, критика вітаєтся!!!
Ну в мене є приклади коли заміна гофаста на компакт приводить авто до порядку в плані розходу. Можеш попробувати якщо є бажання, не забуваючи додати датчик температур газу у компакті.roman-Gas писав:Цікаво яка різниця між Stag Go fast, Alaska, Valtek та. Compact, Alaska, Valtek ( чи може сюди редуктор platinka для порівняння поставити)?p0var писав:p.s. моя вам порада, почуєте в слухавці СтагГоуФаст+Аляска+Вальтек - кажіть добре дякую
Чи компакт кращий від стага тим, що в нього вмонтовано датчик тиску та розрідження, при поломці якого потрібно повністю замінити блок управління?
шта?roman-Gas писав: обємна маса газу
то є факт - особливо коли на старих моторах з діагностикою туговато - а тут і осцил лямбди і темп. і МАПt309 писав:Romko, та я поки з газом нычо не роблю просто брцшну прогу зручныше юзати для моныторинку
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей