Та шо тобі розказуватиAnGeL писав:taison, ага, приїдь на ролон і дай прикурити всяким хондам))) давай, раскажи мнє як валить твоє бмв)))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та шо тобі розказуватиAnGeL писав:taison, ага, приїдь на ролон і дай прикурити всяким хондам))) давай, раскажи мнє як валить твоє бмв)))
taison писав:
Єбать,я не розумію як ти можеш називати ЛОШКАМИ людей яких ти навіть не знаєш?????? Ви шо пацики гонете,шо ви тут на німців виписуєте з своїми Хондами і тойотами Тойота в якій в салоні все тріщить да надійна не спорю!Хонда хз не катав але по відгуках знаю шо тачан +- норм,нахера гнати на ваги чи бмв????
CAT писав:taison писав:
Єбать,я не розумію як ти можеш називати ЛОШКАМИ людей яких ти навіть не знаєш?????? Ви шо пацики гонете,шо ви тут на німців виписуєте з своїми Хондами і тойотами Тойота в якій в салоні все тріщить да надійна не спорю!Хонда хз не катав але по відгуках знаю шо тачан +- норм,нахера гнати на ваги чи бмв????![]()
![]()
![]()
![]()
а ти ще не зрозумів, що ця тема вже давно перейшла на просто бардак і нічого крім саркастичних жартів тут писати нема сенсу)))
п.с. я все своє життя їжджу на ВАГах і БМВ)
і як ти виживаєш, друже?!CAT писав: п.с. я все своє життя їжджу на ВАГах і БМВ)
ну якось гоночну форд фієсту мав і ше десь ралійна ваз2108 валяється в боксах, то мене спасло...antik писав: і як ти виживаєш, друже?!
та шо ти зі своїм кватро! от фірмова система повного приводу від хонди то є надійність і технології!antik писав: просто так... для старта )))
Назва відосів звучить круто, але насправді були швидші хіба при розгоні до 100кмг за рахунок ПП.antik писав: просто так... для старта )))
головне шоб "потужний німець" хоть на вихідних не їхав на сервісtaison писав: Тойота як піджопник ок,але на вихідні має бути потужний німець!!!!
За час володіння БМВ(а це 3,5 роки) вона ніразу мене не підвела ні з 1.8 ні з 3л мотором,тянули тачку 1 рас за весь час і то коли поставили новий мотор і потрібно було підключити всьо електрикуDexter писав:головне шоб "потужний німець" хоть на вихідних не їхав на сервісtaison писав: Тойота як піджопник ок,але на вихідні має бути потужний німець!!!!
cat-yellow писав:CAT, Данило, погоджуюсь з кожним словом
taison, ти не шариш!
Я просто написав з власного досвіду! Тачан надійний! Так на обслуговування бмв потрібно більше коштів ніж на тойоту чи хонду але вона дає стільки задоволення від їзди шо ні за одну копійку я ше не пожалівcat-yellow писав:taison, як колишній власник БМВ і постійний власник німців, можу сказати, що: Хонда - то надійність, Хонда - це технології!
100% я взагалі не знаю, як на тих німцях можна їздити, вони ж ніфіга не їдуть, шумки 0, а ше й ломучі ппц, хіба на сервіси ганяюcat-yellow писав: що: Хонда - то надійність, Хонда - це технології!
ти про е36 ?taison писав: За час володіння БМВ(а це 3,5 роки) вона ніразу мене не підвела ні з 1.8 ні з 3л мотором,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей