Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
-
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
hitlos, не так.
1 купуєш мот. Робишся співвласником,прописка не'потрібна.
2 якщо страхівка з зеленою картою то їдеш, як ні то тоді робиш в нас.
3 через 3 місці прийде 8500 ти їх платиш кажеш мотік розбив ,спалив продав. Катаєшся до безкінечності.
1 купуєш мот. Робишся співвласником,прописка не'потрібна.
2 якщо страхівка з зеленою картою то їдеш, як ні то тоді робиш в нас.
3 через 3 місці прийде 8500 ти їх платиш кажеш мотік розбив ,спалив продав. Катаєшся до безкінечності.
Пі по новому
- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
"Кажеш" - не проходить. Не пиши дурниць, надворі не 2011 рік, таке вже не проходить. Після певного часу, якщо після оплати штрафу не вивезти машину, можуть "приписати", наприклад, 485 статтю і 300% несплачених митних платежів. Бюджет-то треба наповнювати. Плюс, орієнтування і неможливість пройти митний контроль на будь-якій машині і неможливість ввезти іншу машину. Сам може ш таке робити, хоч людям не радь.Doktor писав: 3 через 3 місці прийде 8500 ти їх платиш кажеш мотік розбив ,спалив продав. Катаєшся до безкінечності.
- _Oliko_
- Ім'я:Олег
- Подякували: 1 раз
vplvua писав: Машини на польських номер (ті що 5/10) платять гроші в страхові компанії Польщі (від 400 злотих), платять за техогляд в Польщі (100-160 злотих). Цим піднімають ринок Польщі. Як щось забув, додайте.
І ще сама вартість машини (1k, 2k, 3k ... nk $, €) теж залишається ТАМ.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
St-ART, або хтось інший
підкажіть мені, що потрібно, щоб звичайному Українцю купити авто в Польщі і стати повноцінним власником?
поясню... товариш (як брат рідний) переїхав сюди на днях і подався на карту побиту
хоче купити авто, але ми не впевнені, чи людина без карти побиту (тільки бізнес-віза + замельдованє) може купити тут авто на себе у власність
PS: я в тому не шарю, бо я катався на своєму авто на укр. реєстрації, поки не зробив карту побиту і не купив авто тут в Польщі
підкажіть мені, що потрібно, щоб звичайному Українцю купити авто в Польщі і стати повноцінним власником?
поясню... товариш (як брат рідний) переїхав сюди на днях і подався на карту побиту
хоче купити авто, але ми не впевнені, чи людина без карти побиту (тільки бізнес-віза + замельдованє) може купити тут авто на себе у власність

PS: я в тому не шарю, бо я катався на своєму авто на укр. реєстрації, поки не зробив карту побиту і не купив авто тут в Польщі
- hitlos
- Ім'я:Андрій
- Номер:Numero Uno
Та за те саме порушення 2 рази не можуть призначити штраф.можуть "приписати", наприклад, 485 статтю і 300% несплачених митних платежів
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
по ідеї тільки співвласником і все.cat-yellow писав:St-ART, або хтось інший

- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
А хто каже за те саме? Це інше порушення, в даному випадку, вчинене бездіяльністю (тобто невивезенням автомобіля після накладеного штрафу за перевищення термінів транзиту).hitlos писав: Та за те саме порушення 2 рази не можуть призначити штраф.
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
я купляв Ауді ше не маючи карти побитуcat-yellow писав:St-ART, або хтось інший
хватає тільки візи і мельдунку
йдеш в відділ комунікації і реєструєш
- cat-yellow
Kritik, ооо Сашко, спасибі!
Кста, потепліло, нада би десь тут на теренах зустрітись :)
Кста, потепліло, нада би десь тут на теренах зустрітись :)
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Закарпатці розробили і внесли черговий законопроект щодо створення сприятливих умов для використання автомобілів з іноземною реєстрацією
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- soviet
- Ім'я:Міша
ггггг, Балога просто електорат під себе підминає, та і + там і так у них альтернатив немає за кого голосувати, дивно чого тільки на 1 рік , а не на 5-ть, як народні обранціmay писав: Закарпатці розробили і внесли черговий законопроект щодо створення сприятливих умов для використання автомобілів з іноземною реєстрацією

Тупо, тупо, популістично, потрібно не збільшуати транзит, боже , який "бред" навіть слово транзит тупо звучить, це - ж тимчасове ввезення, а боротись з за зниження мита та акцизних зборів, і тоді зникнуть усі питання про польські, чеські та українські бляхи, але ж немає свинцю у "яях", для того, щоб таке подати.
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Законопроект не намагався прочитати?soviet писав: Тупо, тупо, популістично, потрібно не збільшуати транзит, боже , який "бред" навіть слово транзит тупо звучить, це - ж тимчасове ввезення

Він як раз про тимчасове ввезення на строк до одного року.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
- soviet
знімаю капелюха, прочитав, блін мама завжди казала: "читай інструкцію перед використанням", проте, ок, але давайте ЄВРО 5 (норми екологічності чи там токсичності), тоді воно якось і не дуже популісько виглядати буде, але усеодно тупо, та ще раз тупо і популісько, та й зрештою йому [цензура] на усіх мабуть тому і не думає він ширше))))may писав: Законопроект не намагався прочитати?
Він як раз про тимчасове ввезення на строк до одного року.
А так, на мою думку потрібно боротися за зниження акцизу та мита, хоча мужновладці дуже обмежено тут думають.
Доречі, потрібно акцію за дешеві холодильники та телевізори провести, а то як так у мазурів, тьфу польщі одна ціна, а у нас дороще

-
Давайте перекриємо дороги за тимчасове ввезення холодильників на 1 рік...soviet писав: потрібно акцію за дешеві холодильники та телевізори провести
-
- Ім'я:Ігор
vplvua, та зайди в будь який магазин з побутовую технікою,там одна мікрохвильовка розмитнюється, а 100 заїжає контрабандою, а на південному простов се заїжає контрабандою.
Пі по новому
- soviet
цікава думка, правда мабуть Балога запропунує декларувати, що є у холодильнику, і тут може виникнути проблемка, якщо ти задекларуєш "пустий" холодильник, то одразу буде рішення суду, про те, що ти його використовував не в особистих цілях, а у комерційних, і заборонять тоді тимчасово ввозити холодильники на 1 рік, і що тоді робити ганяти з ним кожні 5-10 днів, чи просити Валеру на сервісі довідку про ремонт холодильника, га ?vplvua писав: Давайте перекриємо дороги за тимчасове ввезення холодильників на 1 рік...
Потрібно якось ще глобальніше подумати.........

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
soviet, доктор може допомогти шоб за 300 баксів той холодильник заїхав сюда "повітрям" і тоді можна не декларувати продукти.
Work hard! Play hard!
- Nonsys
- Ім'я:Дмитро
- Контактна інформація:
https://news.mail.ru/politics/25375885/?frommail=1
Пошлину на импорт б/у автомобилей отменят, но это не коснется ввоза из России — Яценюк
Правительство предлагает отменить импортную пошлину на ввоз в Украину подержанных автомобилей, кроме российских, сообщил премьер-министр Арсений Яценюк.
«Хотел бы обратиться к Минфину, Минэкономики и ГФС с целью внести в Верховную Раду законопроект об отмене импортной ввозной пошлины на б/у автомобили. Это должно распространяться на все автомобили за исключением тех, которые поступают из РФ», — сообщил Яценюк перед началом заседания Кабинета министров в среду, 6 апреля.
Премьер отметил, что получил «десятки тысяч обращений от граждан» с аналогичной просьбой. По его словам, такой шаг «будет правильным» по отношению к украинцам — позволит «снять нагрузку и увеличит возможность для граждан страны покупать импортные автомобили».
Как писало ZN.UA, в Украине сегодня акциз на б/у автомобили в 22 раза выше, чем на новые машины. Стоимость б/у автомобиля после официального растаможивания удваивается. При этом весь доход от такого «растаможивания» оседает в карманах нечистых на руку чиновников и бизнесменов, а не поступает в государственный бюджет. Отмена акциза поможет вывести рынок из тени.
Отметим, что с начала 2016 года прослеживается «тревожная» тенденция: Россия становится основным поставщиком б/у автомобилей в Украину. Еще в 2015 году лидерами импорта таких авто в Украину были «традиционные» Германия и Франция, тогда как б/у импорта иномарок из России не существовало как явления.
В ассоциации автоимпортеров (ВААИД) отмечали, что импорт подержанных авто «повторяет тенденцию рынка новых автомобилей — существенно растут продажи премиальных брендов, что выглядит немного странно для страны, находящейся в тяжелом экономическом и в фактическом состоянии войны».
В то же время эксперты выдят объяснение такой прадоксальной ситуации — «средний класс в Украине исчезает, а состоятельных любителей премиум-сегмента в лице госчиновников, судей, прокуроров, депутатов прибавляется».
Напомним, что количество зарегистрированных продаж новых легковых автомобилей в Украине за 2015 год упало на 52% до 46 546 штук.
- cat-yellow
Сєня пішов в наступ на Пороха руками народа? 

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Який брєд від Сєні

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей