думаю можна, ти шо надумав шити?Jarevych писав: А якщо дати свій кавролін, так можна?
як тканина називається?Ростик1 писав: Ziro-cool, за все 800грн, але нагадую то самi дорогi (на мою машину)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
думаю можна, ти шо надумав шити?Jarevych писав: А якщо дати свій кавролін, так можна?
як тканина називається?Ростик1 писав: Ziro-cool, за все 800грн, але нагадую то самi дорогi (на мою машину)
Та є ідейка)))*Lesyk* писав:думаю можна, ти шо надумав шити?Jarevych писав: А якщо дати свій кавролін, так можна?як тканина називається?Ростик1 писав: Ziro-cool, за все 800грн, але нагадую то самi дорогi (на мою машину)
ХзJarevych писав:А якщо дати свій кавролін, так можна?Ростик1 писав:Vusiko, шо за наэзди?то жiнка з дiтьми в школiбула, я вдома сидiв
![]()
Ziro-cool, за все 800грн, але нагадую то самi дорогi (на мою машину)
В Саши в машинi такi самi лежать вже два роки вигляд хороший, я спочатку хотiв трохи iншi, але Саша мене вмовив саме на цi через iх хорошу стiйкiсть до протирання. Про тонувангя згодег з тобою на всiсто, машина шикарно дивиться, але ,iхати в нiй менi дуже незатишнDNK писав:як ті коврики по протиранню і до чищення ,норм? пс не тонуй тачку,то застарілий рагулізм,твоя машина має гарний салон і панель і тепер і коврики ,дай людям насолодитись тим.Візьми в руки модельку будь якої машинки і роздивись її і потім затонуй вікна і знов роздивись ,це зовсім інша тема.
Незнаю, я б назвав ii мохната кiска*Lesyk* писав:думаю можна, ти шо надумав шити?Jarevych писав: А якщо дати свій кавролін, так можна?як тканина називається?Ростик1 писав: Ziro-cool, за все 800грн, але нагадую то самi дорогi (на мою машину)
збоченецьРостик1 писав: Незнаю, я б назвав ii мохната кiска
закатуй всю по колу. На лобовому полосу на пів вікна, або краще теж затяни повністю.Ростик1 писав: Тонувати буду наглухо, щоб темно було як в негра в... кишенi
Маем шо маемJarevych писав:збоченецьРостик1 писав: Незнаю, я б назвав ii мохната кiска
трохи вище написав, тгнувати будуT5-R писав:закатуй всю по колу. На лобовому полосу на пів вікна, або краще теж затяни повністю.Ростик1 писав: Тонувати буду наглухо, щоб темно було як в негра в... кишенi
Анлогічно в мене з Фордом.Myself писав:Оце ти проїхав коло мене, і я побачив наживо: без тонування вигляд значно кращий...
![]()
Нафіга воно тобі? Я теж колись думав - некомфортно. А коли поїздив трохи без тонування, то тепер не хочу цього. Подумай. Якщо ще не пізно
Коли проiхав??? Я взагалi-то в Рiвному в вiдрядженнi. Ану давай пападробнэй, хто ще був в машинi?Myself писав:Оце ти проїхав коло мене, і я побачив наживо: без тонування вигляд значно кращий...
![]()
Нафіга воно тобі? Я теж колись думав - некомфортно. А коли поїздив трохи без тонування, то тепер не хочу цього. Подумай. Якщо ще не пізно
тіки не 75 як яHacK писав: та поклей 35 або 50
та є кому таке зробити, але сенсу таких маліпуляцій нема, потім доказуй, що небула на даху...Ростик1 писав: Прошу допомоги реалізувати одну хвору ідею. Є можливість дістати дах з лбком зрізаний по тойках з донора. Суть питання а тому, що з моєї машини потрібно буде зрізати заднє та лобове вікна, висвердлити по точках мою панель даху, утвердити по точках панель даху донора, причепити мені її по висвердлених точках, поставити на місце лобове та заднє вікна. Шукаю людину яка зробить мені таку роботу і скільки грошей це коштуватиме. Можна в ПП
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей