Отово жінці???
а судячи по тому, що пацанська машина,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Отово жінці???
а судячи по тому, що пацанська машина,
а то ти його знаєш, ну дякую, та і по суті дружина сказала шо завелика то машина тому буду торгувати мерсаOlexandr писав: бумер сусідський,хіба собі забавку купиш ніж дружині для ізди
а мерс шо сильно менший? якщо не довшийAVP_6 писав: та і по суті дружина сказала шо завелика то машина тому буду торгувати мерса
дякую за підказку, але я шукаю тільки АКПП, на механіці є багато хороших варіантів а от на автоматі важко знайтиT5-R писав: AVP_6, якщо дивишся на корита типу 34 та 124, то глянь на цей варіант, вигляд більш менш. листва доставлена, але то не головне.
https://auto.ria.com/uk/auto_mercedes-b ... 83175.html
ну не подобаються їй ті жіночі машини малі, а такі подобаються от тому і шукаємо такуBOXER писав: теж не шарю, нахрена вчитись їздити зразу на такій баржі ушатаній
Dexter писав:vanya, тут погоджусь, такі герої-рагулі не насміляться сигналити старій тонованій е34
чого смієшся по суті він правду каже, от я наприклад ніколи не сигналю машині з букою У - бо добре памятаю як сам вчився їздити і який це був стрес лишні сигналенняThorn писав:
мерс мені здається в рази меншийM@sTeR писав: а мерс шо сильно менший? якщо не довший
так в них ж е34 булаRULES писав: аналогічні персонажаж з "Жмурок"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей