Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ОККО
MAECTP0
Ім'я:Василь
Стать:чоловік
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:
Re: ОККО

Повідомлення MAECTP0 » Чет, 17 березня 2016, 12:21

а там на 1грн.
Чи зауважив хтось що різниця між пульсом (з прсидками) і без не змінилась ні зкурсом ні з...
Або присадка власного виробництва іна складах лишок на 100років. Або ф/з
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

ОККО
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Чет, 17 березня 2016, 12:39

DNK писав: може я чогось не розумуї,чому ігнорується відповідь на питання про неякісне пальне.

Подали запит на отримання офіційних результатів експертиз, про які йдеться у заявах. На разі очікуємо на відповідь.
У якості продукту ми впевнені, тому плануємо відстоювати правоту в передбаченому законом порядку.
ROVA писав: Хочу подякувати за якість обслуговування на газовій заправці на Стрийській. Дуже ввічливий персонал
Дякуємо за відгук. Передамо колективу Ваші слова.
andrewdor писав: Взагалі дивуюсь завжди як в загальному місці (заправка, магазин, кафе) можуть непустити дитину в тулет.
Вкажіть, будь ласка, коли та на якому АЗК це відбулось.
Liuskywalker писав: Враховучи , що база "фішки" - місцева , так сказать , тобто не потрібно всяких узгоджень протоколів з третіми постачальниками , як це є з картами - емітент, еквайр, процесінг ....
Платформа Фішки, розробник, сервер та бази польського підрядника.
AndrewK писав:
Дякую окко за надзвичайні кавові враження. Такого чудового смаку перепалених жолудів я вже давно не пробував

Передали на опрацювання спеціалістам ресторанного напрямку.

Зображення

ОККО продовжує надавати своїм клієнтам персональні пропозиції.
Власникам зареєстрованих карток FISHKA інформація про їх пропозицію буде надіслана смс, мейлом і надрукована на чеку.

Деталі: http://okko.ua/uk/personal_offers.

xxfOxx
Ім'я:fOx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 18 березня 2016, 02:34

BOXER писав: ми рівняємо цінові діапазони. може ше види присадок будемо рівняти? там на 20 коп, а там на 1грн., думає вони однакові ті присадки?
факт є факт, 95ий бенз - 95ий. якшо взяти 95пульс сумніваюсь, шо розхід буде менший, а ціна ше більша.
не розумію твоєї логіки, виходить в тебе що укрнафта проста 95 дорожча ніж на окко чи що? в чому проблема порівняти з пульсом? чи з звичайною укрнафтою не енерджі?

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Чет, 24 березня 2016, 12:21

Зображення

КАВА + ВИПІЧКА чи ХОТ-ДОГ = БІЛЬШЕ БАЛІВ

Додатково отримуйте +300 балів на картку FISHKA при використанні мобільної аплікації FISHKA, та +200 балів при використанні картки FISHKA.

Пропозиція діє з 24 березня по 31 грудня 2016 року.

Bober 2114
Ім'я:Тарс

Повідомлення Bober 2114 » П'ят, 25 березня 2016, 02:37

Зремонтуйте підкачку коліс, на пр. Червоної Калини. На жодній заправці не працює.

Anix

Повідомлення Anix » П'ят, 25 березня 2016, 11:02

Bober 2114 писав: Зремонтуйте підкачку коліс, на пр. Червоної Калини. На жодній заправці не працює.
ОККО писав: На час морозів підкачки консервують, щоб обладнання не пошкоджувалось. В сильні морози трубки тріскають. Як тільки погодні умови покращаться, одразу відновимо їх роботу.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » П'ят, 25 березня 2016, 15:04

ОККО писав: Зремонтуйте підкачку коліс, на пр. Червоної Калини. На жодній заправці не працює.
Передаємо в техслужбу.

Юрій Кучабський, віце-президент мережі АЗК "ОККО", у своєму інтерв’ю профільному виданню Oilnews розповів про якість пального та тенденції ринку нафтопродуктів в Україні.

Зображення

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Вів, 29 березня 2016, 12:43

Зображення

У кафе на «ОККО» новинки – круасан з пломбіром чи шоколадом, відкрита слоєна булочка деніш із вишнею чи з яблуком та корицею.

Тісто виготовляється за французькими технологіями, що дозволяє зробити його водночас повітряним і хрустким.

Для начинок використовуються тільки натуральні імпортні складники, що робить смак випічки на «ОККО» неповторним.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Вів, 29 березня 2016, 12:51

xxfOxx писав: не розумію твоєї логіки, виходить в тебе що укрнафта проста 95 дорожча ніж на окко чи що? в чому проблема порівняти з пульсом? чи з звичайною укрнафтою не енерджі?
шо незрозумілого, якшо дешевший укрнафтівський бенз показав себе (нехай це навіть суб"єктивно, але я описав ситуацію детально) краще, ніж дорожчий на 3 гривні ОККОвський :facepalm
Sad, but true.

BOXER

Повідомлення BOXER » Вів, 29 березня 2016, 12:53

ОККО писав: Для начинок використовуються тільки натуральні імпортні складники, що робить смак випічки на «ОККО» неповторним.
трохи "тєкст падєбільному напісан", передайте маркетологам. якби це були натуральні вітчизняні компоненти, то смак випічки не був би таким неповторним? ;)
Sad, but true.

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Вів, 29 березня 2016, 12:58

BOXER писав: шо незрозумілого, якшо дешевший укрнафтівський бенз показав себе (нехай це навіть суб"єктивно, але я описав ситуацію детально) краще, ніж дорожчий на 3 гривні ОККОвський :facepalm
те й незрозуміло, в мене на енерджи 95, теж розхід на укрнафті був менший за такий же бензин тільки без присадок, тому і рівняти треба однакові (типу безприсадкові) бензини, що тут незрозуміло :surprised .
Давай ще мотори порівняємо 2.0 з 2.5 турбованим і будем казати що 2.5 ліпше їде :facepalm

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Сер, 30 березня 2016, 10:26

Зображення

Беручи до уваги тренд здорового харчування, мережа «ОККО» розширила асортимент продуктів із категорії healthy food, які можна придбати у магазинах на АЗК.

Безглютенові фруктові батончики, що не містять цукру, цукерки «суперфуд», цільнозернові хлібці, льняні чіпси, пастила, цукерки з керобом тощо припадуть до смаку людям, які займаються спортом, дотримуються дієти чи практикують вегетаріанство.

Такі продукти легко втамують голод, піднімуть настрій та додадуть енергії.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » П'ят, 01 квітня 2016, 15:23

Зображення

Хочете дотепно пожартувати 1 квітня?

Відвідайте магазини на АЗК «ОККО». Наші новинки-цікавинки – набір цукерок-лотерейок Jelly Belly «Гидкі Боби», ляльки-капкейки із серії Cupcake Surprise чи кумедні гумові каченята LiLaLu та інші - викличуть усмішку у вас та ваших друзів.
Детальніше на http://goo.gl/Je4dLT

Сезон персональних пропозицій на ОККО продовжується!
Зображення
ОККО продовжує надавати своїм клієнтам персональні знижки на якісне пальне. Умови їх надання – індивідуальні.

Власникам зареєстрованих карток FISHKA інформація про умови пропозиції надійде sms, електронною поштою, а також друкуватиметься на чеку під час кожної покупки на АЗК. Незареєстровані та нові клієнти зможуть скористатись своєю пропозицію після реєстрації картки FISHKA.

Нова пропозиція діятиме з 1 квітня до 20 квітня. Дізнавайтесь деталі – за номером гарячої лінії 0 800 505 118.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Вів, 05 квітня 2016, 11:28

Зображення

Ми на «ОККО» не боїмось експериментувати, а ще любимо радувати своїх гостей смачненьким, ну і, звісно, створювати тренди на ринку.

Знайомтесь! Шоколадний хот-дог - це поєднання якісного бельгійського шоколаду та улюбленої серед клієнтів французької булочки з вишневим топінгом і зефіркою-маршмелоу.

Зараз шоколадний хот-дог можна скуштувати на 25 найбільш потокових АЗК, проте зовсім скоро плануємо розширити солодку новинку на всю мережу.

BOXER

Повідомлення BOXER » Вів, 05 квітня 2016, 12:34

xxfOxx, не тупи, я не тільки "їздові характеристики" порівнював, точніше взагалі не їх, а взаємозалежність розхід і ціна ;)
Sad, but true.

MAECTP0
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Вів, 05 квітня 2016, 13:09

xxfOxx писав: те й незрозуміло, в мене на енерджи 95, теж розхід на укрнафті був менший за такий же бензин тільки без присадок,
Боксер, навпаки, стверджує що розхід менший на простому, без присадковому.
BOXER писав: взаємозалежність розхід і ціна
Питання чи та дещєшевизнане вилізе потім в чистки/заміну форсунок, інжектора...

BOXER

Повідомлення BOXER » Вів, 05 квітня 2016, 13:16

MAECTP0, я ж не заправляюсь з бочки десь в полі)
їжджу на укрнафті вже 2 роки, проблем ніяких. сам раніше ачкував, але десятки форумчан переконали, шо не варто)
Sad, but true.

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Вів, 05 квітня 2016, 14:09

MAECTP0 писав: Боксер, навпаки, стверджує що розхід менший на простому, без присадковому.
"Боріс, ти неправ" (с)
BOXER писав: мені он тут підігнали карточки на 95ий ОККО, від"їздив 20 л., розхід підійшов до 10ки по місту! 10, це якийсь анріал, на 95енерджі, який лию два роки, вище 9-ти по місту не піднімався... на 20л виїжджаю 230-240 км., а тут рівно 200... режими завжди ті самі, умови теж... Кароч, бенз як був фуфлом, так і є.
якраз порівнюється звичайний ОККО і присадковий Укрнафта
BOXER писав: xxfOxx, не тупи, я не тільки "їздові характеристики" порівнював, точніше взагалі не їх, а взаємозалежність розхід і ціна ;)
ну тоді порівняй звичайний Укрнафта 95 і ОККО, тоді буде про, що говорити, 95-ий звичайний на Укрнафті ще дешевше продають, ніж 95 енерджи - щонетак?

MAECTP0
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Вів, 05 квітня 2016, 19:00

xxfOxx писав: Боріс, ти неправ" (с)

BOXER писав: шо незрозумілого, якшо дешевший укрнафтівський бенз показав себе (нехай це навіть суб"єктивно, але я описав ситуацію детально) краще, ніж дорожчий на 3 гривні ОККОвський

Під дешевший зрозумів простий 95укр а не енерджі.
Під дорожчий - Пульс :oops

А так то підтримую
xxfOxx писав: тоді порівняй звичайний Укрнафта 95 і ОККО, тоді буде про, що говорити, 95-ий звичайний на Укрнафті ще дешевше продають, ніж 95 енерджи - щонетак?

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Чет, 07 квітня 2016, 15:29

Каву «як на ОККО» відтепер можна приготувати вдома
Зображення

«ОККО» – це єдина мережа автозаправних комплексів в Україні, де готують каву відомої марки Rombouts, яка вже 50 років є офіційним постачальником кави для королівського двору Бельгії.

​А відтепер клієнти «ОККО» мають змогу насолоджуватися королівським напоєм і в себе вдома. Уже понад 20 АЗК мережі у Києві, Львові, на Закарпатті, міжнародних автотрасах розпочали реалізацію фасованої кави від Rombouts. Поступово кількість таких заправок зростатиме.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей