на мому гімні стоїть зимова резина піреллі, яка коштує як пів твого тазіка,а ти сам напевно на бюджетному гавні їзидиш типу приіміорі чи нокіанів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
твоя резина коштує 1000$ ?? а сама омега коштує 500$ ? ну ти сказочнікDoktor писав: на мому гімні стоїть зимова резина піреллі, яка коштує як пів твого тазіка,
а де їздишDexter писав: я на своїй резині нігде не застрягаю
ок, нехай буде 72. але не 200?g0nzales писав: А порахуєм не в баксах, а, наприклад, у картоплі? 64к гривні то було 32т картоплі. Нехай за 2 роки машина втратила 35% вартості - це 32*0,65 = 20,8т картоплі. Ціна картоплі зараз - 3,5грн/кг, тобто вартість машини - 20,8*3,5 = 72,8тис грн.
То чому власник має продавати машину дешевше, коли через девальвацію гривні ціна машини виросла? І це лишень на прикладі картоплі, ціна якої виросла "усього" на 150%. Якщо для відліку взяти, наприклад, вартість грецького горіха, то там всі 350% росту будуть.
Питання не у валюті, а у купівельність спроможності національної грошової одиниці
от про що і говорю. то в мозгах наших людейDoktor писав: а що ти зараз купиш за 64 тисячі гривень?
то не в мозгах а на цінниках магазинів,як би ціни не піднялись, а долар піднявся то цілком справедливо так рахувати.bossjara писав: от про що і говорю. то в мозгах наших людей
Так все і пораховано в з/п. Просто не в наших з/п, а в з/п країнах виробників товарів. В німетчині авто, як коштувало 20000 євро, так і коштує. І картопля хоч наша, але щоб вона виросла за нею треба долгядати імпортною технікою, яку треба заправляти імпортним паливом і обслуговувати імпортними з/ч. Добрива для картоплі також імпортні і т.д. Отже виходить, що велика частка в ціні картоплі це не наша з/п, а зарплата інших країн.bossjara писав: якщо вже так рахувати, то треба рахувати в зарплатах!
Тут трохи не логічно рівняти, допутим я купив 5тис баксів по 8, то я їх маю зараз і по 8 продати??? так само нерухомість та і весь товар, в нас є ринок який вічно живий, поставив ціну яку вважаєш за потрібне продаєш, довго не продається значить задорого (тверезо мислячі так думають, космонавтів не рахуєм)bossjara писав: я купив свою машину за 19 500 грн при курсі 9,5 і продав за 17 500 при курсі 24...
до чого тут цінники?
тут не треба всі під одну планку чесати, одні беруть пл-бляхи бо:bossjara писав:одні думають шо самі хитровиі6ані і весь світ наі6али бо купили шрот на пл бляхах, а їм завидують
то як хто, самі живі машини в німців.Dexter писав: а тепер представте як старі шроти шаманять в Польщі
Це кому - йому впаяти? Чи тобі? Бо по-моєму, ні тобі ні йому то не грозить)))))vplvua писав: Не хочу щоб поляку впаяли заборону вїзду
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей