я, на відміну від декого тут, ще весною купив ліцензійне ГТАweber писав: може ще кряк тобі скинути?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я, на відміну від декого тут, ще весною купив ліцензійне ГТАweber писав: може ще кряк тобі скинути?
вже не зима, навіть на новий рік вже не зима була... то походу тільки різдвяний прикол був) а по снігу кльово було, машини заносило жостко) правда його там випало десь 10см максимумb_andriy писав: CAT, в онлайні ще зима? прикольно грати на снігу?
Дуже зручноCAT писав: доречі на ноуті графіка навіть краща ніж на стаціонарному компі, не шарю чому... кароче підключаю ноут до 4К тєліка на 50 дюймів через HDMI кабель, а до ноута підключаю безпровідну мишку і клаву і граю на великому екрані з крутою графікою) не шарю для чого ці плей стейшини, то гроші на вітер))
дуже зручно) один кабель і все) і не треба напрягатись, щоб керувати оглядом за допомогою джойстика, мишка в даном випадку набагато зручніша! хоча, якщо треба то спокійно можна і джойстик купити до ноута, чи руль і педалі навіть)weber писав: Дуже зручно Дійсно, навіщо ті приставки))
"ти понял жизнь"CAT писав: не шарю для чого ці плей стейшини, то гроші на вітер
b_andriy писав: wazzup, я розумію, тільки таких людей тут 2-3 шт включаючи мене і CATa
шо то ти їздиш на якомусь ведрі?b_andriy писав: ось мої скріни
грав її правда тільки 20хв покищо
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей