мені от цікаво як боротися з тошнотами в лівій полсі??? ну невже так тяжко слоупочити в правій???
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага шкідник, він спочатку смикнувся - я думав він побачив що каддік обганяє і дає дорогу, але потім муділо вичудило ппцg0nzales писав: ВО то сріблястий був, що на подвійний обгін пішов?
Вибачєюсь, троха зі смугами наплутав, заліз не в ту де треба було. Довелося троха вчудитиigorok писав:g0nzales, а шо то ми так віроломно премся з крайньої лівої перед оперним, прямо в центри?
якшо ти поняв то машина не припаркована, вона об’їзджає пробку по тротуаріDoktor писав: лул там для пішоходів овер мільйон місця ,де там мега бикота я щось не бачу.
+ паркуватись треба біля бордюра - проїжджої частини.Dexter писав:якшо ти поняв то машина не припаркована, вона об’їзджає пробку по тротуаріDoktor писав: лул там для пішоходів овер мільйон місця ,де там мега бикота я щось не бачу.
так само їздиш по тротуарам біля цитаделі ?Doktor писав: Ihorek, лул там для пішоходів овер мільйон місця ,де там мега бикота я щось не бачу.
ВС не краще. Сьогодні, тільки дощик капнув, вже почали ісполнятиxxfOxx писав: ВО номера ппц їздять
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей