треба купляти одразу з гбоostin777powers писав: + ти забуваєш про вартість 6 цилідрової гбо...яку ти будеш з такими пробігами довго відбивати
Якщо вибирати між 3.0 соляра і ГМО

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
треба купляти одразу з гбоostin777powers писав: + ти забуваєш про вартість 6 цилідрової гбо...яку ти будеш з такими пробігами довго відбивати
Якщо вибирати між 3.0 соляра і ГМО
Ну соляра не по 19Kirik писав: 7 літрів при ціні в 19 грн = 133
Петро не ображайся, но не повірю я в то шо та бандура по місту вкладається в 14 літрів ..Kirik писав: в тата 2,8 хаває в районі 14 літрів газу по місту,
я знаю, що 1 літр зимою, бо їжджу на авто, яке бере 16л газу. Бенз - не дизель, до 40 прогрівається дуже швидко.ostin777powers писав: думаю більше ніж літр, зимою це 1000000% воно навіть прогріватись не буде встигати з пробігами в 10 км, а якщо ше є проміжні зупинки то буж їздив на бензині тільки
та вже підскочилаostin777powers писав: Ну соляра не по 19
я ж кажу в тата, він не крутить більше 2,5 тис. немає такої потреби, а от в мене буде десь біля 16ostin777powers писав: Петро не ображайся, но не повірю я в то шо та бандура по місту вкладається в 14 літрів ..
Хай буде гречкаRULES писав: я знаю, що 1 літр зимою,
Ну все правильно пораховано, в тебе видно швидше гріється ..або шо..RULES писав: Зимою я заправляв 10л бензи що 4 заправки(по 37л) газу.
Тобто 10л бензи на 148л газу. Режим - комбінований з середньою витратою в 14л газу на 100.
148/14=10,57 або 1057км
Якраз 1л бензи на 100км
А забув написати в 3 літри на т\о влазить 7 літрів масла...врахуй тоRULES писав: газ з 14\20
більше, але то не дуже критично. Та й в дизелів переважно значно більша масляна система ніж в бензинок при однаковому обємі.ostin777powers писав: 7 літрів масла...врахуй то
Ну як. Хороший крутний момент на малих обертах, моща відповідно комфортна швидка їзда без викручування мотору.ostin777powers писав: Питання на який йух тобі 3 літровий мотор?
Підняв інструкцію до B4-го пасата:ostin777powers писав: А забув написати в 3 літри на т\о влазить 7 літрів масла...врахуй то
В них цілих 9RULES писав: Такщо 7 літрів то мабуть в 3 кубових дизелях
та ну в м57 трохи менше 7Enter писав: В них цілих 9
та власне ні, десь на травень ..але подивився 6.75лEnter писав: може ти ще масла не міняв?)))
ostin777powers писав: Може який інший, новіший м57
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей