Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Скоро автомобили резко подорожают
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Верховная Рада Украины приняла Закон "О таможенном тарифе Украины", согласно которому пошлина на автомобили составит 25%.
С 16 мая 2008 года в Украине действовала 10%-ная пошлина на все автомобили. Региональные таможни руководствовались письмом Гостамслужбы, которая, не дожидаясь принятия закона "О таможенном тарифе Украины", распорядилась понизить пошлину до 10% вместо действовавших тогда 25%.
Принятый сегодня закон возвращает пошлину на прежний уровень только для автомобилей с двигателями 1-2,2 л. Для них снижение пошлин произойдет с 1 января 2009 года. Автомобили с большим объемом двигателя будут облагаться 10%-ной пошлиной с момента вступления в силу нового закона.
http://autonews.ua/autonews/03/06/2008/ ... tml#c20255
С 16 мая 2008 года в Украине действовала 10%-ная пошлина на все автомобили. Региональные таможни руководствовались письмом Гостамслужбы, которая, не дожидаясь принятия закона "О таможенном тарифе Украины", распорядилась понизить пошлину до 10% вместо действовавших тогда 25%.
Принятый сегодня закон возвращает пошлину на прежний уровень только для автомобилей с двигателями 1-2,2 л. Для них снижение пошлин произойдет с 1 января 2009 года. Автомобили с большим объемом двигателя будут облагаться 10%-ной пошлиной с момента вступления в силу нового закона.
http://autonews.ua/autonews/03/06/2008/ ... tml#c20255
TRT
- Breaker
Re: Скоро автомобили резко подорожают
дорожать уже некуда... 

- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
три літри під капотом рулять
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
-
- Контактна інформація:
Йес! я знав шо вони шось придумають:)
- Myltik
- Контактна інформація:
Та ж розуміється...це Україна...Fly писав:Йес! я знав шо вони шось придумають:)
ПРИДУРКИ..бла...знов можна про 46-ту забутись...
- mik
- Контактна інформація:
ноу коментс...
-
- Контактна інформація:
А я казав! А мені всі знавці доказували шо після вступу в СОТ всі тачки подешевіють:) Фіг там!
По просьбам народу (многочисленним) ціни піднімуться!
По просьбам народу (многочисленним) ціни піднімуться!
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Fly, чому тут радіти?
Повбивав би

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Lyubomyr, та він не з підвищення цін радіє, а тішиться, шо був правий, прогнозуючи, шо вступ в СОТ нікуя не змінить по суті...
Але дилери японських марок зараз постійно наголошують на зниженні ціни на суму до 10% саме завдяки вступу в СОТ!
Але дилери японських марок зараз постійно наголошують на зниженні ціни на суму до 10% саме завдяки вступу в СОТ!
Sad, but true.
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
BOXER, а тепер цікаво чи назад піднімуть ціни дилери?
- OKKO
Он радуется, что машину передумал продаватьBOXER писав:, та він не з підвищення цін радіє, а тішиться, шо був правий, прогнозуючи, шо вступ в СОТ нікуя не змінить по суті...

-
- Контактна інформація:
OKKO, типу того:)
Кароче вот я думаю шо буде: (якшо я прав... то ето полний пізнес)
1. Скидки 10% на авто зараз чисто умовні... для прикладу сходіть на ІЛТУ і спитайте за скидку про яку вони говорять... вам скажуть шось типу... ну за 3 місяці можливо буде партія машин по такій ціні але ми нічо не гарантуєм. Тобто скидки фактично нема!
2. З слів А1 (якого я вважаю мега експертом у банківській справі) кредити зараз майже не дають ні під нові ні під БУ. А якшо і дають то проценти сказочні! 15-20 в рік
3. Всі автодилери чомусь! перешли на вказування ціни в гривні!!!! причому та ціна нагадує привязку до курсу 5,05:) Бо як я розумію за сильну гривню всі раді але втрачати свої бабки ніхто не хоче:)
4. Після того як Верховна зРада прийме закон про поновлення мита всі автодилери скасують свою скидку 10%. А оскільки її фактично не було то як ви розумієте - ціна підніметься на 10%.
5. Враховуючи апетити наших ділків.... ВР захоче ше підстрахуватись на випадок якшо СОТ поставить питання ребром про розмитнення! і введуть... скажімо податок на перший запуск двигуна:) або ... внесок в пенсійний фонд буде 15 процентів... а їм це запросто:)
Тому.... такі да.. машини шас подорожають... і ті космо ціни шо зараз є то не предел....
Кароче вот я думаю шо буде: (якшо я прав... то ето полний пізнес)
1. Скидки 10% на авто зараз чисто умовні... для прикладу сходіть на ІЛТУ і спитайте за скидку про яку вони говорять... вам скажуть шось типу... ну за 3 місяці можливо буде партія машин по такій ціні але ми нічо не гарантуєм. Тобто скидки фактично нема!
2. З слів А1 (якого я вважаю мега експертом у банківській справі) кредити зараз майже не дають ні під нові ні під БУ. А якшо і дають то проценти сказочні! 15-20 в рік
3. Всі автодилери чомусь! перешли на вказування ціни в гривні!!!! причому та ціна нагадує привязку до курсу 5,05:) Бо як я розумію за сильну гривню всі раді але втрачати свої бабки ніхто не хоче:)
4. Після того як Верховна зРада прийме закон про поновлення мита всі автодилери скасують свою скидку 10%. А оскільки її фактично не було то як ви розумієте - ціна підніметься на 10%.
5. Враховуючи апетити наших ділків.... ВР захоче ше підстрахуватись на випадок якшо СОТ поставить питання ребром про розмитнення! і введуть... скажімо податок на перший запуск двигуна:) або ... внесок в пенсійний фонд буде 15 процентів... а їм це запросто:)
Тому.... такі да.. машини шас подорожають... і ті космо ціни шо зараз є то не предел....
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Fly, доповню трошки ще:
не все так добре як здається, скоро в нас не то шо ціни підскочуть на нові машини, скоро заборонять ввозити машини старше 2 років...
в нашій Державі всьо робиться через одне місце:
Fly писав:1. Скидки 10% на авто зараз чисто умовні.
Figaro писав:С 16 мая 2008 года в Украине действовала 10%-ная пошлина на все автомобили
от скажіть мені дурному, де ділись ще 5%. Відповідно ті 5 відсотків мабуть нагло пішли комусь в кишень, навіть якщо вони продали мінімум машин....Figaro писав:действовавших тогда 25%.
не все так добре як здається, скоро в нас не то шо ціни підскочуть на нові машини, скоро заборонять ввозити машини старше 2 років...
+ тисячу тисяч.Myltik писав:Та ж розуміється...це Україна...
в нашій Державі всьо робиться через одне місце:
Fly писав:наших ділків
Машина не жінка , помилок не пробачає
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
якщо непомиляюсь то вони вже піднімають з 3% до 9% відсотків і думаю будуть тепер брати 9% зі всього не тільки з продажу автомобілівFly писав: внесок в пенсійний фонд буде 15 процентів... а їм це запросто:)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Jarevych, сідай два! іди вчи арифметику 

- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
Під"""си як гребли бабки з народу так і тянуть... і так буде єслі нерозбомбити той [цензура]...й парламент і з тими всі так званими депутатами..
TRT
- axel
Гамасня! Нехай би якась с...ка з верховної ради хоча б раз форум почитала. Нехай би знали якої ми про них думки.
bmw-club.lviv.ua
Абсолютно нічого з цінами на нові автомобілі не буде аж до 01.01.2009 року. Видихаймо тихенько і дружно. Нікого образити не хочу, але ця тема мені нагадала анекдот про те як мужик в лотерею виграв автомобіль, а потім виявилось що не виграв, а програв в карти і не автомобіль, а ровер.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Ціхо-ціхо, я машину по старій ціні купив, не хочу щоб сильно втратила на вартості при продажі

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей