Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
Dexter
Стать:чоловік
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.

Повідомлення Dexter » Нед, 20 березня 2016, 23:31

Doktor, ти казав шо ти нічо не платиш на польській стороні, питання до тебе
якби тобі дали можливість безкоштовно розтаможити якусь дешеву Омегу вартістю 1000$, але змусили щороку платити 250$ за ТО і страхівку, ти б погодився?
чи шукав би лазєйки як обійти цю "галіму" державу ?
Work hard! Play hard!

САХАР
Ім'я:А
Дякував (ла): 11 рази
Подякували: 102 рази

Повідомлення САХАР » Нед, 20 березня 2016, 23:36

Я чомусь на лікаря не пішов тому що реально знаю ціну закінчити мед і інтернатуру а потім встроїтися на роботу.Ти чого туди попхався якщо тебе не влаштовує 100долл зарплата?
Ще б хотілося почути грунтовну відповідь що робити тій людині на Коперника що стоїть біля розбитої машини(невідомо якою працею вона йому дісталася)і як йому найти хто заїхав йому в машину якщо на машині на ПЛ бляхах заїхав поляк?Як би було якщо машина на укр.номерах я знаю.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Нед, 20 березня 2016, 23:43

Doktor писав: туга та людина яка покинула нашу перспективну країну і зараз в польщі.

по перше - заздрість - то погано, я тобі вже казав.
по друге - не тобі, сопляку, мене вчити... (я, як і ти, не мав нічого, а зараз зміг піднятись більш-менш на ноги, дітей піднімаю і не плачу, як ти, а важко і щодня працюю)
по третє - з такими як ти жити поруч? та я двісті раз буду проти!
по четверте - ти казав в тебе є дитина? а в мене двоє! як думаєш, де їм краще, в якій країні, поруч з бляхарями-економістами?

так шо йди пакуй папіроси в Омегу і не трать час не балачки...
Doktor писав: в сша лікар який заробляє менше 100тис уо в рік це поганий лікар.

Ти ж економіст невіпенний - ти цікавився хоча би витратами в США? не тільки заробітками?
На, почитай:
Врачи в США

Какие есть возможности для медиков в США?

Уже имея диплом врача, Вы можете выбрать один из трех вариантов:

обучиться на врача в США заново;
пройти резидентуру (Residency) –этот вариант подойдет тем, кто планирует работать врачом в США;
поступить в аспирантуру.

Давайте рассмотрим подробно каждый вариант.
Обучение на врача в США

Чтобы начать обучение на врача в США, вы заново поступаете в профессиональную медицинскую «школу» (университет) в США. После окончания обучения сдаете экзамены и получаете лицензию врача.

Стоимость обучения: 30 000 – 60 000 $ в год.

Продолжительность обучения: от 4х лет.

Стипендия: если только Вы не супергениальный и талантливый врач, возможность получить стипендию равна нулю.
якби тобі сказали 30к за навчання в рік, ти бм вже вовком вив, а соплі би розжовані валялись від Краківця до ЛЬвова....
Востаннє редагувалось Нед, 20 березня 2016, 23:44 користувачем cat-yellow, всього редагувалось 1 раз.

Total
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази

Повідомлення Total » Нед, 20 березня 2016, 23:44

САХАР,
Ти та інші противники не дивитесь в корінь зла. Машини на польських бляхах беруть (в основному) не для того щоб порушувати закон, а щоб зберегти кошти сімейного бюджету. Всі хто дотичний до авто бізнесу знають, що всю історію Української держави з завищених цін на імпортні б/у авто, вигоду отримувала лише одна людина,не народ України, а Таріел Васадзе.Який власне лобіював - фактично купуючи створення відповідного законодавства.
Не розумію, що мішає відмінити розмитнення на імпортні б/у авто ?

Dexter

Повідомлення Dexter » Нед, 20 березня 2016, 23:53

Total писав: Машини на польських бляхах беруть (в основному) не для того щоб порушувати закон, а щоб зберегти кошти сімейного бюджету.
:shout :shout :shout
Work hard! Play hard!

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Нед, 20 березня 2016, 23:56

Total,
так я вже писав вище, що проти бляхарів, як таких - не маю особливо нічого проти, допоки вони не роблять себе каралями таможні!
а найбільше в мене претензій до бляхарів-контрабандьорів, мутних бляхарів (які якісь справки мутять, кружать...) і тих, хто не хочк ремонтувати авто, а докатує його до ручки, а також тих, хто не має цивілки

НАЖАЛЬ, більшість таки тих, до кого в мене є претензії, але так, я розумію, що серед всіх бляхарів є і ті, хто просто захотіли краще авто, той самий Пасат (замість капєйки), але дивляться ща ним, доглядають, шанують і поводять себе, як нормальні люди, грубо не кладучи х... на закон...

ті бляхарі ж не хочуть розуміти... що діти їхні виростуть в такому ж "мутному" суспільстві, і що ті мутки, взятки, небажання державі допомогти, - це в тому числі наслідок і їхнього способу життя... але ж легше звинувачувати державу...

Для бляхаря-економіста відразу напишу (бо сто відсотків доіпеться до слів) - так, я виїхав.. і одною з причин було - діти, я хочу, щоб вони росли в суспільстві, де не буде, таких, як ти... я хочу, щоб з дитинства і я, і суспільство прививало їм почуття суспільної відповідальності, щоб закон для них не був іграшкою, щоб вони розуміли, що кожна діє має результат, за який терба нести відповідальність...

І тому, коли я отримав пропозицію про переїдзд (а не я туди просився, мене попросили), я погодився. І повір, факт, що я тут - це результат багато-річної праці! А не так як в тебе, йшов, впав, шишку набив - і відразу сльози, бо держава погана... Гавна не одну ложку треба з"їсти в житті, щоб стати на ноги, але такі як ти, навіть нюхати його не захотіли, а відразу хочуть, щоб їм подавали нашару парфюм... А так не буває! І не буде! Якщо ти не маєш спадку, то де б ти не жив, а Вчитись і Вкалувати треба всюди (але ти, нажаль, вперто цього не хочеш розуміти... зрештою, то справав твоя, а я радий, що ми з тобою не в одному соціумі!).
Востаннє редагувалось Нед, 20 березня 2016, 23:58 користувачем cat-yellow, всього редагувалось 1 раз.

Dexter

Повідомлення Dexter » Нед, 20 березня 2016, 23:57

Total, шось я не бачу на польських бляхах малолітражки типу Корси, Поло, мазди 323,
але бачу 20-річні Опель Омегу, БМВ, Мерси ачкаріки
їх купляють "шоб зберегти кошти сімейного бюджету", ржу в голос
Work hard! Play hard!

САХАР

Повідомлення САХАР » Пон, 21 березня 2016, 00:00

Я зараз переглянув ціни на прикладі тоїж Омеги.2000-2001 та 1998-1999 ціна змінилася за два рокі на машину в більш менш нормальному стані +-1000долл і то не стабільно.Тепер я хочу зрозуміти одне-купивши Омегу тут крім страховки витрат особливо ніякіх.Купивши машину в Польші витрати перевищують за два роки падіння машини в ціні 2001 по 1999рік випуску.Яка вигода?

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Пон, 21 березня 2016, 00:01

Dexter писав: Total, шось я не бачу на польських бляхах малолітражки типу Корси, Поло, мазди 323,
але бачу Опель Омегу, БМВ, Мерси ачкаріки
їх купляють "шоб зберегти кошту сімейного бюджету", ржу в голос

от тут - погоджуюсь на всі +100500
чомусь Поло, Корса, Фабія, Getz, Fiat Panda - явно не в фоваритах....

САХАР

Повідомлення САХАР » Пон, 21 березня 2016, 00:05

cat-yellow писав: чомусь Поло, Корса, Фабія, Getz, Fiat Panda - явно не в фоваритах....
Тому що полякі не лохі.Вони вміють рахувати.Я вчора сам загледівся на Б-5 4.0 4 моушен.Так мені подобаются мощні машини і можу купити його але ранком подумав якім то треба бути лохом :-) щоб купити машину яка буде на мені їздити а не я на ній.

Dexter

Повідомлення Dexter » Пон, 21 березня 2016, 00:05

САХАР писав: Я зараз переглянув ціни на прикладі тоїж Омеги.2000-2001 та 1998-1999 ціна змінилася за два рокі на машину в більш менш нормальному стані +-1000долл і то не стабільно.Тепер я хочу зрозуміти одне-купивши Омегу тут крім страховки витрат особливо ніякіх.Купивши машину в Польші витрати перевищують за два роки падіння машини в ціні 2001 по 1999рік випуску.Яка вигода?
я це пробував пояснити, але бляхарі типу Доктора не вміють рахувати гроші
Work hard! Play hard!

Total

Повідомлення Total » Пон, 21 березня 2016, 00:06

T5-R писав:
Doktor писав:T5-R, я повтроююсь, що асестував мамі ще в 15 років тому мені те що розказували в інституті було не дуже цікаво бо я ще деяких викладачів поправляв.

державі насрати який я насправді лікар головне здати брєдові крок 1,2,3 (це 200 питань тестів) прохідний бал 70.5% або 1500уо по яким буде оцінена моя проф діяльність.
це те саме що автомеханік буде показувати як він вміє капіталити двигун не насправді, а здасть 200 тестів не бачачи того двигуна ніколи і це значить, що він професіонал! а влодко з села яикй відкапіталив 30 моторів не здав бо йому не було часу брєд вчити -він лох і неук. дивись тільки не переплутай :D

а х5 за 5 тисяч уо http://otomoto.pl/oferta/bmw-x5-ID6yjLh ... b68485b897 :D
Будь якій державі насрати який ти студент чи лікар. Ти вчишся для себе, щоб САМОМУ працювати для себе та на себе! Вчишся добре - отримаєш аусвайс, хреново - підеш мастити рейки шміром!
Чи ти думаєш якщо ти зелений випускник внз в штатах, то до тебе відразу особисто привалить Трамп та запропонує круте місце біля себе ? :facepalm
Категорично не згоден, у більшості вузів (в топових так точно, скажімо гарвард штати) перспективні студенти вже на 4 курсі можуть отримати пропозицію роботи.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Пон, 21 березня 2016, 00:08

Total,

Ти сам відповів на своє ж питання...
Total писав: перспективні студенти
Але ті, які не хочуть читати, а хочуть тусуватись - вони явно не перспективні! І Держава таким нічого не запропонує!

САХАР

Повідомлення САХАР » Пон, 21 березня 2016, 00:11

Dexter писав: я це пробував пояснити, але бляхарі типу Доктора не вміють рахувати гроші
Мені коли було приблизно як тобі була така фішка тимчасовий ввіз.Я їздив на 09,а один знайомий взяв за ті гроші 190мерс,другий Гольфа 3.Це на той час 20років назад були космічні машини.Але пройшов рік,це відмінили і я лишився далі на 09 а вони стали пішоходами з 500долл.в кармані з 4000 вкладених.

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Пон, 21 березня 2016, 00:21

Мені здається, я вже якось - причому давно, кілька років тому, - питав в Дохтора, якого хріна він все ще тут? А не спакував манатки і гайнув кудись на ПМЖ, де його будуть любити, шанувати і на руках носити, ібо він - пуп землі і тільки за це йому зобов"язані давати миску каші і мінєт щовечора коштом приймаючої сторони робити...
От дивує мене такий мазохізм. Дохтор, ну не подобається тобі тут все: і країна - гівняна, і держава - кончєна, і справедливості нема, і люди - педараси через одного - от чого ж так мучитись? Так і життя пройде, - а ти весь час в гімні :facepalm Вали вже звідси! Тільки не в Польщу - там Мішаня від таких як ти переховується :shout , та і не люблять там тунеядців :D Шукай країну побагачє :facepalm :bad
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

Total

Повідомлення Total » Пон, 21 березня 2016, 00:21

Dexter писав:Total, шось я не бачу на польських бляхах малолітражки типу Корси, Поло, мазди 323,
але бачу 20-річні Опель Омегу, БМВ, Мерси ачкаріки
їх купляють "шоб зберегти кошти сімейного бюджету", ржу в голос
:-)перераховані тобою машини не практичні для сімї я вже не кажу про бізнес.В мене цівік хетч де в багажник кладеш дитячу каляску і все, місця не має...А що раз вони купили беху чи омегу то зразу для того щоб на парковці біля трьох слонів машини трусити? )))) Вони купляють 20 річні корчі для тебе це розкішні машини? Візьми себе в руки)))

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Пон, 21 березня 2016, 00:25

Myself, :beer :beer
добре написано, спасибі :D

Dexter

Повідомлення Dexter » Пон, 21 березня 2016, 00:26

Total писав: Вони купляють 20 річні корчі для тебе це розкішні машини?
це для них розкішні машини, а адля мене 20-річні корита :-)
Work hard! Play hard!

Dexter

Повідомлення Dexter » Пон, 21 березня 2016, 00:30

Myself писав: питав в Дохтора, якого хріна він все ще тут?
ти що забув шо він:
-- паркується під знаки бо платна парковка в центрі міста має бути безкоштовна
-- машину миє не на мойці, а під під’їздом, бо мойка дорого
-- і стає на місця для інвалідів, бо інваліди не мають їздити в супермаркет, в супермакретах кока кола стоїть на верхніх полицях, інваліди не дістануть

і ще плюс до того він не хоче напрягатися на роботі, бо треба нормально поспати, провести час з жінкою і погуляти

переїхавши в європейську країну він охреніє :D
Востаннє редагувалось Пон, 21 березня 2016, 00:33 користувачем Dexter, всього редагувалось 2 разів.
Work hard! Play hard!

САХАР

Повідомлення САХАР » Пон, 21 березня 2016, 00:31

Мені чисто гипотетично цікаво Дохтур в якій хаті живе знає хтось?Для повної картинкі кубіків не вистарчає.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей