а що треба було вимагати?Total писав: Саме тому, що весь цей час нічого ніхто не вимагав ми нічого не маємо. Кожен рішав свої проблеми як міг.
і що означає "ми нічого не маємо" ?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а що треба було вимагати?Total писав: Саме тому, що весь цей час нічого ніхто не вимагав ми нічого не маємо. Кожен рішав свої проблеми як міг.
соррі, але за місяць навіть хоршим сантехніком не станешDoktor писав: попрацював місяць і збився
бля....то провал...T5-R писав: х5 по 5 тищ небуде . всьо пропало
бігти за нимСАХАР писав: на польских бляхах розвалив на Коперніка машину вибіг і втік,як його найти?2
Doktor писав: ти зрузумій по правилам чесних айтішників які покинули нашу чудову країну з високими зарплатами не можна брати хабарів і тим більше давати.
тому і ти і я і твій друг всі злосні пітарюги які нищать нашу чудову неньку
Doktor писав: а чим відрізняється контрабанда від нелегальної праці? по моєму ні чим
Будь якій державі насрати який ти студент чи лікар. Ти вчишся для себе, щоб САМОМУ працювати для себе та на себе! Вчишся добре - отримаєш аусвайс, хреново - підеш мастити рейки шміром!Doktor писав:T5-R, я повтроююсь, що асестував мамі ще в 15 років тому мені те що розказували в інституті було не дуже цікаво бо я ще деяких викладачів поправляв.
державі насрати який я насправді лікар головне здати брєдові крок 1,2,3 (це 200 питань тестів) прохідний бал 70.5% або 1500уо по яким буде оцінена моя проф діяльність.
це те саме що автомеханік буде показувати як він вміє капіталити двигун не насправді, а здасть 200 тестів не бачачи того двигуна ніколи і це значить, що він професіонал! а влодко з села яикй відкапіталив 30 моторів не здав бо йому не було часу брєд вчити -він лох і неук. дивись тільки не переплутай![]()
а х5 за 5 тисяч уо http://otomoto.pl/oferta/bmw-x5-ID6yjLh ... b68485b897
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей