+1Doktor писав: а як би поляки хотіли прикрити файки на кордоні то повір це реально зробити за 1 день
реально не розумів як то на кордоні може бути добра чи погана зміна

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1Doktor писав: а як би поляки хотіли прикрити файки на кордоні то повір це реально зробити за 1 день
cat-yellow писав: +1
цирк якийсь... самі кладуть на закон великий і товстий, а чуть шо не по їхньому, то відразу "ой, вей... не законно"
Doktor писав: і я б в житті не принижувався і не возив тих файок як би мав тут нормальну роботу і міг би забезпечувати свою сімю
Doktor писав: Вік: 24
Doktor писав: Myself, не підкажеш де мені було взяти 120 тисяч за інститут? давай розкажи нам тут всім,бо мені цікаво.
Doktor писав: винна держава яка нічого не робить
це як?asteroid писав: якщо є можливість поставтесь на контроль
добазаритись з серйозними дядями з митниці або прикордонслужбиantik писав: це як?
Doktor писав: Dexter, ну я стоматолог, в мене навчання 7.5 років,я звійсно на платному бо на державному сам знаєш, в мене є жінка і дитина.тому в кожного свої видатки.і що працюєш по професії? держава дала місце? =))))
Doktor писав: cat-yellow, мужик має забезпечувати сімю підвернулось те що підвернулось в кожного своя доля, циграки це адміністративна відповідальність , я вивозив з нашої країни гівно полякам,і завозив сюди валюту тим самим піднімаючи економіку. тому давай завершим цей непотрібний спор
чергова перлина від дохтораDoktor писав: cat-yellow, ну якщо твій брат ботан і вирішив присвятити своє життя науці то прапор йому в рукиа я ше хочу спати і спілкуватись з людьми, а не з книжками
і дєвок встигає міняти, як шкарпеткиDoktor писав: cat-yellow, ну якщо твій брат ботан і вирішив присвятити своє життя науці то прапор йому в рукиа я ше хочу спати і спілкуватись з людьми, а не з книжками і щоб мене група не ігнорувала,бо внас була така ботанша яка чуть не плакала коли ми з пар тікали.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей