Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ніко Захід
- !crashman!
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Виникло таке питання!! При купівлі нового автомобіля я виявив на ньому 2 вмятини!! Як в такому разі поступати, скидувати ціну чи просто хай вирівнюють, замінити машину вже не можна, бо подані вже доки на реєстрацію в Мрео і + все поставлено (сигналізація, захист мотору іт.д....)
І взагалі пропоную тут виставити свої відгуки про цього дилера!!!
І взагалі пропоную тут виставити свої відгуки про цього дилера!!!
- antik
- Ім'я:Антоха
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Re: Ніко Захід
Диллер нормальный. Порешать с ними можно все как надо. Но вот цены у них на сервисе....!crashman! писав:І взагалі пропоную тут виставити свої відгуки про цього дилера!!!

А на счет вмятины - скидывать цену и пусть ровняют.
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- weber
!crashman!, нашо тобі нова бита машина?
Хай роблять, що хочуть. Машина має бути в ідеальному стані!
Хай роблять, що хочуть. Машина має бути в ідеальному стані!
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Доки ти ше не підписав акту прийому-передачі конкретного авто - воно знаходиться на їх відповідальності. Не попускай!!!!!!!weber писав:Хай роблять, що хочуть. Машина має бути в ідеальному стані!
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
чув історію як фура шо везла машини на ніко перекинулась, пару тазів серйозно постраждали, їх привезли на ніко і там зробили ідеально, то шо є вм,ятини то зле, а сервіс може і дорогий але по слухам дуже якісний, принаймі покраска, хоча х.з., з нової машини тре вимагати як з нової!
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Висновок: УВАЖНО оглядайте автомобілі коли виїжджаєте з салону. 

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
и что? эти машины ведь не продавались клиенту как новые!igorok писав:чув історію як фура шо везла машини на ніко перекинулась, пару тазів серйозно постраждали, їх привезли на ніко і там зробили ідеально
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- OKKO
vovik писав:Не попускай!!!!!!!
igorok писав:з нової машини тре вимагати як з нової!
+100.
- OKKO
!crashman!, сервис нормальный, но всё-равно, желательно контролировать процесс.
-
- Дякував (ла): 1 раз
не знаю як на ніко, але таких випадків дуже багато, люди їздять і впевнені шо в них машина не бита бо куплена новою!antik писав:и что? эти машины ведь не продавались клиенту как новые!igorok писав:чув історію як фура шо везла машини на ніко перекинулась, пару тазів серйозно постраждали, їх привезли на ніко і там зробили ідеально
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
antik, я хз, чесно ше нової машини в житті не купляв, тому в тих всіх схемах я зелений шо огурец, но на кривчиці вони їх тоже не загнали б продавати, а шо хіба салони пропонують б\у чи пошкоджені машини? якшо ні тоді питання куди вни їх діли?antik писав:и что? эти машины ведь не продавались клиенту как новые!

- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
Сервіс на ніко дуже якісний, але і дуже не дешевий! І якщо вмятинки на зйомних елементах, наприклад крило, кришка багажника, то вони поміняють ціле крило, там з тим чітко, просто ти не попускай, падай на підлогу, бий ногами, кричи віддайте гроші:)
Знаю випадок, як мужик купив нову 10ку, через місяць протер крило, привіз машину майстру, а той мав необережність запитати чи малювати ціле крило, чи всю машину:) Потім для пояснення ковирнув викруткою по криші, а там сантиметр шпакльовки:) От такі у нас диллери. І хер шо докажеш, по великому рахунку...
Знаю випадок, як мужик купив нову 10ку, через місяць протер крило, привіз машину майстру, а той мав необережність запитати чи малювати ціле крило, чи всю машину:) Потім для пояснення ковирнув викруткою по криші, а там сантиметр шпакльовки:) От такі у нас диллери. І хер шо докажеш, по великому рахунку...
- !crashman!
- Контактна інформація:
Виставляю фотку, то вмятини заді на багажнику, в принципі не дуже великі, але всеодно не приємно!!!
А взагалі то важко вирівняти ті вмятини, так шоб було не замітно взагалі,бо просто не знаю що їм казати, може взагалі хай кришку багажника міняють(але навряд чи)! чи просто хай ціну спускають!! HELP!!
А взагалі то важко вирівняти ті вмятини, так шоб було не замітно взагалі,бо просто не знаю що їм казати, може взагалі хай кришку багажника міняють(але навряд чи)! чи просто хай ціну спускають!! HELP!!
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
!crashman!, так а шо вони кажуть? Звідки вмятина взялась?
- !crashman!
- Контактна інформація:
Не зрозумів, у них жеж машина стоїть,я ше її не купив тобто не забрав, тільки вніс перший внесок і от в Мрео маю оформляти!!pikach00 писав:!crashman!, так а шо вони кажуть? Звідки вмятина взялась?
- pikach00
!crashman!, шо саме ти не зрозумів?? Вони тобі сказали що це саме твоя машина? І що вони сказали про вмятину, чи ти тільки сюда прийшов пожалітись а їм не показував???
Дивний ти чувак, прийшов сюда за порадою не кажучи які "відкупні" запропонували на Ніко.
Дивний ти чувак, прийшов сюда за порадою не кажучи які "відкупні" запропонували на Ніко.
- !crashman!
- Контактна інформація:
Я приходив за документами, але менеджера який за мою машину відповідає не було, то вони просто дали іншого на заміну, який сказав що не може нічого вирішувати,бо то не він оформляє чи продає! Сказав прийдіть коли вже оформите в мрео, і що зі своїм меджером будете вирішувати і т.д.
- pikach00
!crashman!, ну і дурак(вибачай) ти! Спочатку треба рішати а тоді оформляти.
Я в шоці як можна бути таким пофігістом!
Я в шоці як можна бути таким пофігістом!
- !crashman!
- Контактна інформація:
Та чого ти так зразу!! Тоді не буду оформляти, а піду спочатку вирішувати проблему вже зі своїм менеджером якщо вони так хочуть!Якби я був пофігістом хіба ж я б питав поради!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей