Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
xxfOxx
Ім'я:fOx
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 18 березня 2016, 12:36

andrewdor писав: Cr@zy написав:
умно усвідомлювати, що таких адеямаюстати як ти ще багато

Ще один, узкомислячий детектед.

Краще б тобі було шкода, що тобі вбивають якісь кліше в голову, і ти їх повторюєш, і що найгірше, починаєш вірити що це найкраще, і інакше не можна. Вот таких людей, які не хочуть думати мені реально шкода.
яке кліше поясни будьласка, бо виходить, що ти порушуєш і дартаньян, а ті хто не порушують, п....си :facepalm
От ще один мудак думає так як ти
Зображення
викликав копів правда, винесли йому тільки попередження, штрафу не виписали чомусь, ще раз його там побачу то точно вже попередженням не відбудеться

andrew
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » П'ят, 18 березня 2016, 12:40

pikach00 писав:Glibko, не треба нічого піднімати. Для спішунів на маршрутку 51 грн і так велика досить сума.
треба.. 150-200 грн. пришвидшать процес в головному мозку :D :D

A1

Повідомлення A1 » П'ят, 18 березня 2016, 12:41

треба урівняти зі штрафом за їзду по тратуарам

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » П'ят, 18 березня 2016, 12:41

Як би не було сумно, і можливо для когось то не на часі, але автоматичну фіксацію ТРЕБА вводити чимшвидше, аби виключити отой людський фактор в копів, що зараз "пробачають" або не бачать порушень. Досить часу було з осені водіям перестроїтися. Реально деякі вже берегів не бачать давно.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 18 березня 2016, 12:43

ROVA писав: Вчора співробітника на стаціонарному посту в Цумані ,границя Волинської та Рівненської обл. зупинила нова поліція за порушення рядності руху ,а саме рухався у лівій смузі. ПДР п.п 11.2
Перевірили всі документи по всіх базах,навіть страхівку теж кудись дзвонили і номер диктували.
Сказав що обїжджав ями і це вказано в пункті правил, так йому відповіли що всі свої аргументи він може викласти у суді ,якщо подасть на скасування постанови.
Парадокс- нова поліція ,а мудаки ще похлеще старих.30 хвилин старався довести свою не винуватість навіть показував лист розяснення до п.п 11.2 в якому вказано що даний пункт "носить рекомендаційний характер і не жорстко вимагає рух в крайньому положенні"

Відповідь вбила- розяснення написане ДАІ- а його вже нема і розяснення не катить ,а те що правила не змінились-і там нема написано що поліція має право на зупинку,це теж не аргумент

а як ти трактуєш слово
11.2 "На дорогах, які мають дві і більше смуг для руху в одному напрямку, нерейкові транспортні засоби ПОВИННІ рухатися якнайближче до правого краю проїзної частини, крім випадків, коли виконується випередження, об’їзд або перестроювання перед поворотом ліворуч чи розворотом."
http://sum.in.ua/s/povynen бо тлумачний словник каже так, що там рекомендованого :surprised

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 18 березня 2016, 12:45

g0nzales писав: Як би не було сумно, і можливо для когось то не на часі, але автоматичну фіксацію ТРЕБА вводити чимшвидше, аби виключити отой людський фактор в копів, що зараз "пробачають" або не бачать порушень. Досить часу було з осені водіям перестроїтися. Реально деякі вже берегів не бачать давно.
що є то є, таксист присів на вуха, і копи вже попереджають, я кажу - яке на попередження, стаття є, хай платить штраф, був просто з дітьми і так копів чекав, інакше фіг би він в мене там без штрафу поїхав.

Cr@zy
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Cr@zy » П'ят, 18 березня 2016, 16:43

andrewdor, слухай ти, широкомислячий, якщо на платній парковці немає місця, а відразу блія входу в потрібну тобі установу паркуватись заборонено, то це твої власні проблеми і ніхто тобі нічого не зобов'язаний - так тобі зрозуміло?
п.с. себе пожалій, що тобі стати нема де :happy

andrewdor
Номер:-------
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 43 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » П'ят, 18 березня 2016, 16:59

xxfOxx писав: яке кліше поясни будьласка, бо виходить, що ти порушуєш і дартаньян, а ті хто не порушують, п....си
От ще один мудак думає так як ти
Як мінімум, щоб не бути тобі самому мудаком, то доведи що саме я щось порушую, і плюю на всіх навколо (звідки такий висновок я не розумію).
Я казав про знаки заборони зупинки там, де необхідності в них немає, і привів приклад: крайній лівий ряд навпроти обл ради. Краще там зняти знак заборони і зробити платну парковку. Також є багато вулиць в центрі, де все одно завжди стоять авто і не заважають проїзду.
Ну але тобі ж треба когось винуватого. Ти би тільки карав всіх навколо.
Подивись ширше, і подумай можливо краще усунути причину, а не наслідки.
Коли в людини температура, то хороший лікар знаходить причину і усуває її, гірший просто збиває температуру.

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 18 березня 2016, 17:18

andrewdor писав: Як мінімум, щоб не бути тобі самому мудаком, то доведи що саме я щось порушую, і плюю на всіх навколо (звідки такий висновок я не розумію).
1. Тебе мудаком ніхто не називав.
йшлося про
Cr@zy писав: andrewdor, сумно усвідомлювати, що таких адеямаюстати як ти ще багато :sad І копам респект і уважуха, реально на деяких ділянках на відмінно справляються з мудаками, які залишають авто де попало. А то хочуть в магазин/кафе/в озеро і в під'їзд машиною заїхати.
Вибачення будуть?
2.
andrewdor писав: Ну але тобі ж треба когось винуватого. Ти би тільки карав всіх навколо.
Подивись ширше, і подумай можливо краще усунути причину, а не наслідки.
Де то я таке казав? Чи той таксист норм запаркувався? Я з каляскою не міг там пройти нормально, а ще другу дитину за руку якщо тримати :facepalm
Якщо якийта мудак вирішив собі таксувати і так заробляти гроші то я маю для нього парковку зробити так по твоєму? :shock А може ще в дупу поцілувати за те що він таксує? :facepalm

3.
andrewdor писав: Коли в людини температура, то хороший лікар знаходить причину і усуває її, гірший просто збиває температуру.
Коли ти кажеш людині - від'їдьте будьласка - далі є норм парковка, або можна стати так, щоб нікому не заважати, а тебе посилають куда подальше бо я тут стою місяць, то я так думаю що того бичару треба усунути/оштрафувати, за порушення ПДР чи по твоєму
andrewdor писав: Я казав про знаки заборони зупинки там, де необхідності в них немає
най собі стоїть на тротуарі, а ти проходь боком, по дорозі, головне не заважай п...су курити в машині?

Про дартаньяна
andrewdor писав: Ще один, узкомислячий детектед.
Краще б тобі було шкода, що тобі вбивають якісь кліше в голову, і ти їх повторюєш, і що найгірше, починаєш вірити що це найкраще, і інакше не можна. Вот таких людей, які не хочуть думати мені реально шкода.
:facepalm

andrewdor
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » П'ят, 18 березня 2016, 17:22

Cr@zy, Не розумію, про що ти пишеш? Що ти хочеш мені сказати?
Я написав десь, що я порушив і став під знаком? Моє авто комусь перешкоджало?
Чого ти взявся мене вчити? Чи тобі просто хочеться когось винуватого знайти?
Навіть поліція не мала до мене якихось претензій. Подивились доки, побажали щасливої дороги.
Крім того за 20років за кермом, я сплатив 3 штрафи. І 1 раз дав 50 чи 100грн, щоб відмахались даїці. І то не дав би, як би не була жара і в авто не сиділи діти. Не хотілось спорити довго. Але тоді таки часи були.
Шукай собі якусь іншу жертву.

andrewdor
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » П'ят, 18 березня 2016, 17:30

xxfOxx писав: 1. Тебе мудаком ніхто не називав.
йшлося про
Cr@zy написав:
andrewdor, сумно усвідомлювати, що таких адеямаюстати як ти ще багато І копам респект і уважуха, реально на деяких ділянках на відмінно справляються з мудаками, які залишають авто де попало. А то хочуть в магазин/кафе/в озеро і в під'їзд машиною заїхати.

Вибачення будуть?
Друже це твій текст і прочитав його думаю вірно. ----
" яке кліше поясни будьласка, бо виходить, що ти порушуєш і дартаньян, а ті хто не порушують, п....си :facepalm
От ще один мудак думає так як ти "

Я згідний з тобою, що таксист, став по мудацки, і коли проігнорував тебе, то також підтвердив свій статус. І таких людей треба вчити і наказувати.
Але я не згідний, і не розумію, до чого ти приплітаєш тут мене, і ставиш мене на 1 ланку з такими індивідуами? Вище я навів твоє повідомлення.
Ну і нарахунок "копи справляються на відмінно", то проїдься як буде час по вул. Франка від Зеленої до стрийського ринку.
Раніше авто стояли в середньому ряду і можно було проїхати всім і перейти дорогу нормально. Тепер стараннями поліції, всі авто стоять на тротуарах (і їх не ганяють) і заважають пішоходам. Зато в середньому ряду літають гонщики в оби дві сторони і переходити дорогу в районі скельної дуже небезпечно.

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 18 березня 2016, 17:35

andrewdor писав: Я згідний з тобою, що таксист, став по мудацки, і коли проігнорував тебе, то також підтвердив свій статус. І таких людей треба вчити і наказувати.
щераз, я навів цитату до чого стосувався текст, там навіть виділено жирним, про те що ти щось порушував мова не йшла, де ти там таке найшов?
На Ів.Франка треба викликати і нехай штрафують якщо там запарковані із порушеннями правил, тільки й всього. Я 20 хв потратив, таксист звідти звалив, щераз його там побачу, викличу копів щераз, але просто так він звідти вже не поїде.
П.С. нарахунок - що нікому не заважали запаркувальники посередині то спірно, тобі може ні, а тим хто стояв/повз за трамваєм і не мав змоги через таких паркувальників той трамвай чи маршрутку об'їхати дуже заважали, так що все відносно.
Востаннє редагувалось П'ят, 18 березня 2016, 17:40 користувачем xxfOxx, всього редагувалось 1 раз.

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » П'ят, 18 березня 2016, 17:54

xxfOxx писав: навіть показував лист розяснення до п.п 11.2 в якому вказано що даний пункт "носить рекомендаційний характер і не жорстко вимагає рух в крайньому положенні"
;)
Це відомий перл одеських ДАЙців? (Вони там МАЗ відмазували, який притер легковика, що їхав праворуч...).

Конвенція говорить так
водитель транспортного средства должен в той мере, в какой позволяют обстоятельства, находиться ближе к краю проезжей части, соответствующему направлению движения.
По Європейській угоді до Віденської конвенції цей пункт для НП не застосовується.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Суб, 19 березня 2016, 22:14

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Нед, 20 березня 2016, 17:53

Ford?

DNK
Ім'я:Діма
Подякували: 3 рази

Повідомлення DNK » Нед, 20 березня 2016, 18:00

Юра шось,я тебе не розумію,може напиши шо вони порушили,і чому якщо то ти був не [цензура] їх в бочину?
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

deepmost
Ім'я:Alex

Повідомлення deepmost » Нед, 20 березня 2016, 18:24

DNK,

Порушили те що перед поворотом праворуч потрібно зайняти крайню праву смугу, мав колись схожу ситуацію і ледь уникнув ДТП

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Нед, 20 березня 2016, 21:44

DNK, Що порушили вже написали вище, але вони взагалі неадекватно поводились на дорозі, я їхав від МЕТРО за ними, вони перелаштовувались із полоси в полосу, потім стали в лівий ряд, доїхали до повороту на патона, зупинились і повернули через 2 полоси направо. Ну і зауважте, без маячків, тому я міг валити в бочіну з чистою совістю, але нахрен воно мені треба...
Ford?

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044

Повідомлення may » Вів, 22 березня 2016, 12:50

Законопроект
на виконання рекомендацій парламентських слухань, проектом пропонується обмежити максимально допустиме перевищення швидкості з якого наступає адміністративна відповідальність з двадцяти кілометрів до п’яти.
БРЕХНЯ!!
Не було такого на слуханнях.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

myzikk
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 14 рази

Повідомлення myzikk » Вів, 22 березня 2016, 23:20

Тим часом Харків:
:p

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей