Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якщо чесно то зараз більше їжджу на е46 2,8, але то шо Анджел пише шо е39 то пенсія і таке сяке не вірь, то є комфортна, досить динамічна машина, з хорошою шумоізоляцією і не такою вже і дорогою обслугою, якщо розкинути по кілометрах пробігу.Так в порівнянні з е 34 вона буде однозначно дорожчою, але в порівнянні з 210 не сказав би що дорожче, але скільки разів тут на форумі не обговорювались такі теми, завжди хтось критикує а хтось хвалить, тут вже здається описали і розхід і вартість запчастин, тобі залишається просто це все проаналізувати, покататись і купити надійну і технологічну ХОНДУsashanova писав: пропонуєш взяти вєлік? там тобі ні нікасилю, ні масляних подушок
+100, і взагалі як для БМВ то машина уродєц, напевно найуродлівіша на пару з першими Е65.AnGeL писав: скажу від себе - небрати 39 взагалі. чисто моє імхо, то є пенсія. дизайн вже морально застарілий, і представницькиі вигляд та машина має тільки коли ну прям пц в ідеалі, а так то фари помутнівші 100%, арки можуть бути на підході разом з порогами, тут як повезе.
о, то значить мені підійде бо я вже передпенсійного віку і люблю комфортNobody, ну вот іменно, вона комфортна, і відповідно пенсія)
BOXER ми то вже читали в темі про продаж Е39і взагалі як для БМВ то машина уродєц, напевно найуродлівіша на пару з першими Е65.
HacK не мели дурниць..я їздив на Е32 3,5л ну аж няк вона не бере і близько скажем шо теперішня Е34 2літра..ше розумію 2-2,5 пліс мінус одинкоаий розхід може бути, но аж ніяк 2 і 3..фізику ше ніхто не відмінявтут тебе переконують на більший обєм, тому що, розхід той самий на них, 2.0 жре так само як і 2.5 і 3.0 а їде значно гірше
жмура брати не будуа на рахунок 6 тис за е39, то буде труп, або голий бубен старих років, і таке не варто брати,
ти рівняй ,2.0,і 2.8 . в8 мотори набагато більше беруть .2.0 бере тільки із за того шо немає тяги на низах щоб розігнати ту машину ,тому треба завжди тиснути по педалі .і ніякого задоволення за кермом . тому краще 2.5-2.8 .самі мінімальні мотори щоб пересуватисяsashanova писав: но аж ніяк 2 і 3.
якшо ти її розганяєш в динамічному режимі то так згоден..якшо так як я -акі пенсіонер то фіг там 2,0 візьме так само як 2,8ти рівняй ,2.0,і 2.8 . в8 мотори набагато більше беруть .2.0 бере тільки із за того шо немає тяги на низах щоб розігнати ту машину
нє . мерс нормальний(по всьому крім кузова) ,але сильно ржавіє,навіть не мальований , бмв майже ні ,тільки коли здерта фарбаsashanova писав: .оказується мерси ше гірше за бмв
ти не розумієш , там просто розганятися в потоці важко . 2.0 візьме менше тільки в пробках ,на холостому . короче на 2.8 ти будеш їздити 1.5-2к обертів ,на 2.0л-2.5-3к обsashanova писав: .якшо так як я -акі пенсіонер то фіг там 2,0 візьме так само як 2,8
називається створив тему щоб запитати за дану БМВ, по обслуговуванні по проблемних місцях, як тут на тобі сім сторінок про все а конкретики мало.sashanova писав: о.о.о..оказується мерси ше гірше за бмв ..ше пару сторінок і я пойму шо ніц нема кращого за свіжого китайця
є, хонда. то технології, то надійність.sashanova писав: ше пару сторінок і я пойму шо ніц нема кращого за свіжого китайця
візьмеsashanova писав: фіг там 2,0 візьме так само як 2,8
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей