П.С. то автомат
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну..не так і страшноВідкатав на е39 2,8і 60 тис. км по наших дорогах за 2 роки не мало і не багато, замінив 2 ричаги передні і стоєчки стабілізатора, датчик розпредвала.
я б хіба по подвірю іздив з таким моторомВ ідеалі брати з В8 мотором, там ходова набагато сильніша, ніж в рядних і нема рейки, а стоїть колонка. Але знайти на ручці навіть 3.5 буде важко.
мені навалювати не тре..вон трохи потепліє вижену свою ямаху там є на чому навалюватиа навалювати можна і на мому 2.0 8 клапанів,все питання хто на чому привик навалювати і яке розуміння навалювання ?Це крутити в відсічку раз рік,чи мати 900 к.с під капотом і їздити боком
все відносно
а про ціну на запчастини і обслугу, ну такі машини на остані гроші ніхто не бере, треба розраувати шо в рік на ремонт будеш попадати в 500-1000 баксів
Оце саме основне, це один з чиників чому всі бмв на ринку перетворились в корчі..бо люди беруть, продуять другому такому самому, потім третьому...а потім купити и нема шоpeGas писав: на остані гроші ніхто не бере
ну це він загниний корч мав наувазіsashanova писав: то з чого так?
ти поцікався який розхід буде скажем в 2.0\2.5 і 3.5\4.4 на ручці) Але ладно, вибирай що хош :) Можна ще взяти технології і надійністьsashanova писав: я б хіба по подвірю іздив з таким мотором![]()
мені шось в районі 2-х літрів
![]()
![]()
А ти ох.їв чи що?ostin777powers писав: п\с а взагалі краще відмовся від тої ідеї...бо після китайця ох*єш від цін на запчастини і ремнтні роботи
Ше поки нєaxel писав: А ти ох.їв чи що?
з таким мотором будеш мати розхід майже такий як в мене, а обігнати колонну фур буде набагато тяжче, напевно золота середина по динаміці/розходу на дорестайлі це 2,8 після рестайл 3.0 це все про бензин, а дизель дуже філософське питання, як на мене він класний коли новий (нікого не переконую). В8 це теж пісня як в плані потужності так і в плані надійності ходової і рейки, але розхід + 1,5-3 л./100 км.sashanova писав: мені шось в районі 2-х літрів
це все відносно..скажем я володію японським байком..якшо просто подивитися на ціни на мотозапчастини (не до китайських мопєдівАле мені не привакати, я до того мав машини які були не дешеві в обслузі рено спортеж ауді, мазда...
то з яким? конкретно цифри, бо розхід для мене то важливоз таким мотором будеш мати розхід майже такий як в мене, а обігнати колонну фур буде набагато тяжче,
ну це все відносно, коли брав Е34 тоже казали брати тільки мін 2,5 краще зразу 4л, бо мол 2л. прийдеться пхати..взяли 2літри -нормально воно їде..якшо крутанути мотор то взагалі так нічого -для обігнати фури цілком достатньо, а для "поганяти" ше раз повторю в мене є мотоцикл..Не треба тобі тої машини. Покатаєшся місяць і почнеш на неї гази всякі ставити і польські замінники. Це не машина для повсякенної їзди, хіба що якщо в тебе реально питання бюджету не стоїть.
Ну і не 2.0 ТОЧНО!!! Вони шевелитися тільки починають з 2.5
та навтіь якшо не вбитий, зробити всю ходову з добрий запчастин то вже 800 баксівostin777powers писав: ну це він загниний корч мав наувазі
шо там дійсно така дорога ходова?..аналогів по адекватним цінам -відсутній?та навтіь якшо не вбитий, зробити всю ходову з добрий запчастин то вже 800 баксів
Doktor писав: ну в омезі все міняється окремо, хочеш шарову,хочеш сайлентболки,а не як в деяких все в купі за мільйон доларів
sashanova писав: то з яким? конкретно цифри, бо розхід для мене то важливо
Nobody писав: Розхід по місту десь 13 по трасі 8-8,5 якщо не сильно спішити 120-130.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість