Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Брєд....всьо нормально вертаютьandriy_zab писав:А з Медіа Експертом хтось мав справу, нормально віддає ТаксФрі? Родич дзвонив до них на гарячу лінію і йому сказали що за послуги ТаксФрі беруть комісію 3%
це може якшо на кордоні зразу повертатиandriy_zab писав:А з Медіа Експертом хтось мав справу, нормально віддає ТаксФрі? Родич дзвонив до них на гарячу лінію і йому сказали що за послуги ТаксФрі беруть комісію 3%
В неділю(20/03) впав би на хвіст комусьmyzikk писав:І так буду валити в Пшемишль, орієнтовано вівторок-середа-четверг, в якийсь із цих днів машиною.
Якщо хтось може підлаштуватись під мене падайте на хвіст
по вихідним нажаль не їзжу, бо закрито те що мені потрібноtopper писав:В неділю(20/03) впав би на хвіст комусьmyzikk писав:І так буду валити в Пшемишль, орієнтовано вівторок-середа-четверг, в якийсь із цих днів машиною.
Якщо хтось може підлаштуватись під мене падайте на хвіст
як знайдеш то маякнеш..AVP_6 писав:підкажіть будь-ласка де у перемишлі є банкомат з євро? і може хто знає як маю карточку з долларами то знімаючи євро в польщі буде 2 чендж грошей чи ні? типу доллар->злотий->євро чи відразу доллар->євро?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей