П.с. А, ну і ви в курсі - Хонда то надійність, Хонда то технології

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
фактично те ж саме що і в англ версії, там багато моторів по потужності однакові, різні тільки оберти на яких макс момент досягається, ніяких двох десятків моторів 1.8 всеодно не бачуRULES писав: https://drive.google.com/file/d/0B-nyvp ... sp=sharing
Сорі, в сортах не розбираюсьAnGeL писав:RULES, мюген=амг=м-павер. то так, для справки
єдина відмінність що хонда не викупляла мюген, бо власники батько і син
зараженіRULES писав:я про іпонські заряждені версії
логічно жAnGeL писав:і при тому шо вони потужніші, на треку сосуть на цілого![]()
![]()
гортай сторінки назад.
взагаліто 2.6, але я написав 2.5 бо роблю поправку на то шо інколи шиномонтажники недокачують мені... а диски я також гнув, на франківськ і на тернопіль їздив не раз, тому давай не будемо сперечатись хто по гірших дорогах їздить, бо то дурна суперечка... Жовтий Кіт правильно сказав - ходова в Україні то доволі субєктивний показник.. Ну звісно, якщо в машині за 20 тис потекли всі стойки і тріснули пружини (так в деяких корейцях бувало) то це доказ ненадійної ходовки, але якщо блін за 80-100 тис мінялись тільки одні ричаги чи стойки стаба то це не ознака суперненадійності...xxfOxx писав: ну то давай проїдь хоча б пару тисяч по такій дорозі як на Тернопіль і тоді можна буде про щось говорити я пару раз так попадав в ями що думав дискам опа, але нічьо, все живе тьфу тьфу. Хоча звичайно як ти 100+ км/год по бруківці літаєш у Львові тоді нема питань.
2.5 то спецом написав щоб вище було від моїх 2.4 признавайся
Шо ти зациклився, твої хонди нервово курять коли меган рс проїжджає нордшляйфе а на хвості сеат тримається, де та твоя хонда?AnGeL писав:і при тому шо вони потужніші, на треку сосуть на цілого![]()
![]()
гортай сторінки назад.
я теж не люблю якщо якісь люфти і стуки є тому і міняю ті втулки, в тебе всетаки макферсон, а в аккорда багаторичажка так що нема чого лахати зі стойок стабілізатора, ще й за ту ціну що вони коштують, притому оригінал.CAT писав: лахав зі всіх хондоводів шо вони втулочки і стоєчки міняють)))
ти ж казав 30% пробіг за містом, а тут вже багато раз їздив на тернопіль хмCAT писав: взагаліто 2.6, але я написав 2.5 бо роблю поправку на то шо інколи шиномонтажники недокачують мені... а диски я також гнув, на франківськ і на тернопіль їздив не раз, тому давай не будемо сперечатись хто по гірших дорогах їздить, бо то дурна суперечка...
хай проїзджає, тут про ффф не говорять, встидноJarevych писав: и меган рс проїжджає
як де
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 5 гостей