Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відео з реєстратора!
-
- Ім'я:Богдан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Автопілот https://www.facebook.com/Kamil.hyski.96 ... 497514011/
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Re: Відео з реєстратора!
pikach00 писав: Коли купуєш тачку ніхто про це не попереджає
Звичайно. А от в автошколі про це говорять, принаймі на Чмоли, 2 давніше радили, що краще зачепити бордюрку, чи знак, чи інше авто, ніж взяти когось на капот при свідках, бо на тобі потім заробляли усі: постраждалий, мєнти, адвокат, суддя etc.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- COMANDOR
чомусь вразила поведінка мамаші з мабуть батьком, котрі підняли дитину і навіть ніхто до чоловіка-героя не підійшло з них.
Хочеш миру - готуйся до війни.
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
ну мама є мама - дитина в істериці, мама її заспокоює і інші для неї в цей час прсто не існуютьCOMANDOR писав: вразила поведінка мамаші з мабуть батьком
а от батько чи хто той мужик на відео то дійсно дивно - глянув на дитину і якщо все ок біжу рятувати поламаного мужика...
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Якщо дитина в 4 роки не знає, що не можна ось так бігати через дорогу - знач батьки Олені !!!
Хоча це і так видно по тому як вони себе далі повели
Хоча це і так видно по тому як вони себе далі повели

- Buts
andrew, так дитина перебігала дорогу до того чувака, що через дорогу був.
мамаша завтикала конкретно.
мамаша завтикала конкретно.
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
мужик може і герой але краще б він не біг малий встигав просто той герой його догнав і тормознув в самий непідходящий момент, батьки олені, поперше бо допустили по друге через поведінку відносно героя по трете [цензура] запамятайте людину після дтп неможна рухати не те що піднімати!!!!!!
по дтп на городоцькій з ТП а ви помітили що стало реальною причиною ДТП ТП вона звичайно і в африці ТП але в даному випадку що її що водія який її збив засліпили аж 3 підряд підоро ксенонщика!!!!
а і ще тут хтось писав про оперативно розшукову діяльність ))) ХА-ХА-ХА почитайте мою тему про ДТП и прадіка який смився з місця ДТП
по дтп на городоцькій з ТП а ви помітили що стало реальною причиною ДТП ТП вона звичайно і в африці ТП але в даному випадку що її що водія який її збив засліпили аж 3 підряд підоро ксенонщика!!!!
а і ще тут хтось писав про оперативно розшукову діяльність ))) ХА-ХА-ХА почитайте мою тему про ДТП и прадіка який смився з місця ДТП
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
про ОРД писав я, а на прадік кинь ссилку, я почитаю. Здогадуюсь, що порішали...t309 писав: а і ще тут хтось писав про оперативно розшукову діяльність ))) ХА-ХА-ХА почитайте мою тему про ДТП и прадіка який смився з місця ДТП
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
g0nzales, заєбіщє
На одного проскакуна менше )

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Жесть, напевно це українець якийсь їхав(той що не пускав), з тих що в європу рветься. Напевно навіть родич когось з форуму тут.
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
то ти скорше написав про того хто хотів влізти. Чи лізти з крайньої лівої в крайню праву смугу через суцільні то для тебе норм?andrewdor писав: Жесть, напевно це українець якийсь їхав(той що не пускав), з тих що в європу рветься. Напевно навіть родич когось з форуму тут.
-
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Так, буває і таке. Ситуації бувають різні. особливо у Львові в центрі в години пік.xxfOxx писав: то ти скорше написав про того хто хотів влізти. Чи лізти з крайньої лівої в крайню праву смугу через суцільні то для тебе норм?
Але тут, на відео зійшлись в одній точці 2 [цензура]. Причому як один так і другий.
Навіть затрудняюсь визначити хто з них більший мудак.
Чи вчитель, якому весь світ "недав" і тепер він комплекси неповноцінності вирішує на дорозі, і не думає, що в такий ситуації можуть загинути люди і він в тому числі.
Чи порушник, який в наглу поліз перед перешкодою, отримавши доказ, що його не будуть пропускати.
- g0nzales
Дуже легко визначити, перевівши випадок у площину житєйских випадків: маємо чувака, що краде яблука з твого саду (фольц) та сторожа з ружжом із сіллю (авто відео).andrewdor писав: Навіть затрудняюсь визначити хто з них більший мудак.
Чи вчитель, якому весь світ "недав" і тепер він комплекси неповноцінності вирішує на дорозі, і не думає, що в такий ситуації можуть загинути люди і він в тому числі.
Чи порушник, який в наглу поліз перед перешкодою, отримавши доказ, що його не будуть пропускати.
Тепер екшон у трьох діях:
1) чувак натрусив яблук, біжить в сторону паркану і бачить сторожа, який демострує рушницю, натякаючи на фінал історії (перша спроба фольца влізти в чужу смугу)
2) чувак із яблуками посилає сторожа, лізе через паркан і отримує в дупу заряд із сіллю (автор відео підсікає фольца)
3) чувак із яблуками падає з паркану і ломає собі щось (фольц перекинувся)
То хто мудак, крадій чи сторож із рушницею? Думаю відповідь для усіх тверезомислячих зрозуміла.
Тож як ріжеш внаглу, будь готовий отримати п.зди

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
хіба там фольц? вроді якийта китаєсь.g0nzales писав: Дуже легко визначити, перевівши випадок у площину житєйских випадків: маємо чувака, що краде яблука з твого саду (фольц) та сторожа з ружжом із сіллю (авто відео).
тут згоден 1000%g0nzales писав: Тож як ріжеш внаглу, будь готовий отримати п.зди
не згоден, автор чітко показав, що не пропустить - якого милого лізти? ще й внаглу, впритирку до грузовика? Пропусти і перестройся за реєстратором.andrewdor писав: Але тут, на відео зійшлись в одній точці 2 [цензура]. Причому як один так і другий.
провтикав - об'їдь, і не порушуй, поки не привчимось не порушувати хоча б правила, про який порядок в країні може бути? Вчора таксобидло запаркувалось на тротуарі, лишивши 50 см для проходу, кажу - заберіть машину далі є парковка - пішли матюки, то теж входить вandrewdor писав: Так, буває і таке. Ситуації бувають різні. особливо у Львові в центрі в години пік
?andrewdor писав: буває і таке
- g0nzales
В азіатських авто переважно круглі стопи і круглі або прямокутні повороти, а тут і стопи, і повороти палочками. Власне стоп на фольца схожий - _/ тому так подумав. Як не вгадав - вибачєюсьxxfOxx писав:хіба там фольц? вроді якийта китаєсь.g0nzales писав: Дуже легко визначити, перевівши випадок у площину житєйских випадків: маємо чувака, що краде яблука з твого саду (фольц) та сторожа з ружжом із сіллю (авто відео).

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей