Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на польських бляхах просто на шроті вжеDexter писав: шутки про польські бляхи будуть?
Трабли є, якщо ти не повідомив митницю в 4х дневний термін про те, що ти зламався на скільки мені відомо. Десь з Києва прийшов наказ перевіряти ті довідки, бо купа людей на них катаєтьсяtopper писав:Зараз є якісь трабли з видачею довідок з СТО для польських блях? І ше питання: хто таку довідку може зробити ?
Давно пора!myzikk писав:Трабли є, якщо ти не повідомив митницю в 4х дневний термін про те, що ти зламався на скільки мені відомо. Десь з Києва прийшов наказ перевіряти ті довідки, бо купа людей на них катаєтьсяtopper писав:Зараз є якісь трабли з видачею довідок з СТО для польських блях? І ше питання: хто таку довідку може зробити ?
А тобі перестало стояти від того що довідки робили?cat-yellow писав: Давно пора!
Якщо авто справне, а хтось видає довідку про те, що несправне - то це неправда, або ж брехня. Велика чи маленька, але неправда.Doktor писав:А тобі перестало стояти від того що довідки робили?cat-yellow писав: Давно пора!
Що в нас за люди такі
видно на митницю ти ніколи не їздишWasik писав: Велика чи маленька, але неправда.
З цього все починається.
бо умнікі на бляхахDoktor писав:А тобі перестало стояти від того що довідки робили?cat-yellow писав: Давно пора!
Що в нас за люди такі
Doktor писав: видно на митницю ти ніколи не їздиш
там правди нема
ти живеш в країні де бути чесним не можливо чисто по закону тому розслабся
нащо писати те що обговорювалось тут 1000 раз??cat-yellow писав: бо умнікі на бляхах
а митники значить такі святі та побожні тому і по 100 тис уо дають щоб на роботу взяли бо там всі так [цензура] брехливі і їм жити не дають агаcat-yellow писав: Займаються ШАХРАЙСТВОМ! оформляючи липові довідки
ну то дай тим людям нормальну зарплату а тоді на щось надійсяcat-yellow писав: і без таких от людей
всі тут і так знають, в кульок бос бакси раніше шуфльою складав, тепер маленькою лопаткою злотіDoktor писав: а сам то чим займаєшся?
хочу сказати, що за останні 3 роки - не дававDoktor писав: хочеш сказати взяток ніколи не давав?
авжежDoktor писав: яи може показуєш повні доходи в податкову7 всі податки платиш?
які такі всі? офіційно оформлений на роботу, все по законуDoktor писав: всі ліцензії маєш??
віндовс 10 на компі жінки - ліцензіяDoktor писав: а віндовс в тебе ліцензійний?
або Open Source, або куплені працедавцемDoktor писав: а програми ти купив чи скачав з торента?
не забуваю, в Польщі живуDoktor писав: не забувай де ти живеш
(до речі слово щодня пишеться разом)Doktor писав: раком що дня
а ти, дитинко, податки заплатив?Doktor писав: бо там всі так
вот ця фраза - типовий показник нашого народуDoktor писав: . не забувай де ти живеш
На Хрюшові девайсом дивились, в суботу особистл бачив. Думаю девайс присутній всюди і правильно.slon09 писав: Не підскажете через яку митницю можна проскочити з тонуванням?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей