Тепер повна картина. Знач з менеFobos писав:Він був в машині сам, на ютубі в описі я це написав.roman-Gas писав: міг таксист везти, наприклад, вагітну жінку? Чи бик без варіантів?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тепер повна картина. Знач з менеFobos писав:Він був в машині сам, на ютубі в описі я це написав.roman-Gas писав: міг таксист везти, наприклад, вагітну жінку? Чи бик без варіантів?
Закон наполягає, що у правах всі рівні. Тому неважно ким працює і як йому важливо, якщо це не швидка або інша екстрена служба, такого водія треба валити в бік, щоб не катався по тротуарах.puzzo писав:для таксиста час доїзду до клієнта переважно важливіший ніж для інших, бо то його хліб.
Вдосвіта на проспекті Чорновола за кермом власного автомобіля «Фольксфаген-Пасат» зненацька помер молодий львів’янин. Машина стояла припаркована на узбіччі дороги. Мертвого чоловіка знайшов знайомий, про що одразу повідомив правоохоронні органи.
В обласному відділі управління поліції повідомляють, що про подію їм стало відомо 3 березня 0 7:30.
Слідчо-оперативна служба, яка одразу прибула на місце інциденту робить припущення, що чоловік помер власною смертю.
Ситуація така, я то догнав, заблокував, але наказати не стянув, там в машині крім водія 2 бухих бика, а я сам + в машині жінка і малий. Розумію, що після бою кулаками не машуть, але є бажання доказати водію, що земля кругла...topper писав:Fobos, треба було догнати і наказати!![]()
У тебе номери "метелик" білий ASX ? Якщо - так, то ти сам на червоний проїзжаєш, вул. Наукова біля Сільпо світлофор.Myself писав: А по суті - неадекватів більшає просто катастрофічно, кожна поїздка - це + пару ситуацій, коли просто диву даєшся, яким довбойобом можна вродитись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей