Приезжай ко мне на день автомобилиста ,я думаю понравиться!!!Breaker писав:Який сенс змагатись на фурах?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Приезжай ко мне на день автомобилиста ,я думаю понравиться!!!Breaker писав:Який сенс змагатись на фурах?
Ledokol писав:ще на трасі....але вставлю пару слів-персонал-охорона-турнікети-смітники були розраховані на 2000-3000 глядачів...протягом дня на гонках було приблизно 9000 чоловік!!!....орієнтувались на 40 учасників-було понад 70 !!!.....але все взято до уваги-на наступні етапи все врахуєм).......і по телеметрії-час показує ідеально-точність-0.009-0.01с....просто почались проблеми з компом, яких до цього часу не було
не... я про беху, що дамочка була за рульомz@k писав:pmp, то та беха наших славних органів ?
одназначно!!! і надавати під хвіст тій ТТ-ціCAT писав:може треа було приїхати поганятись.....
то називається " смотрю в книгу - вижу фигу" ( не плутати з Фикусом)vovka писав: судді хоча б на блок дивляться чи тупо в техпаспорт ?
ппц, порвалоpmp писав:" що за х***я ? " а Жозе-шутнік " то до турбіни"
а ще краще провірена в боях телеметрія ЛТК :))Rujuy писав:Однозначно нужен МОНИТОР для времени.......
она у нас в прицепе лежала)))vovka писав:а ще краще провірена в боях телеметрія ЛТК
полюбому, ібо схарило по 10 раз ходити шоб взнати час заїзду, який 15 хвилин перед тим закінчивсяRujuy писав:Однозначно нужен МОНИТОР для времени.......
так тут навіть не в тому проблема.. а проблема в тому що наприклад якщо йожик щось переплутав то доказати щось нереально бо ніхто не бачив часу.. який захоче такий і запише, і є купа можливостей не пустити в фінальні заїзди любу машину після кваліфікації якщо не сподобається морда шофера :)))Jarevych писав:полюбому, ібо схарило по 10 раз ходити шоб взнати час заїзду, який 15 хвилин перед тим закінчився
ну да, згоден, просто виразив тільки одну з думокvovka писав:так тут навіть не в тому проблема.. а проблема в тому що наприклад якщо йожик щось переплутав то доказати щось нереально бо ніхто не бачив часу.. який захоче такий і запише, і є купа можливостей не пустити в фінальні заїзди любу машину після кваліфікації якщо не сподобається морда шофера ))
RS4Figaro писав: ауді а4 чи а6 тоже бомба))
+ 1 для всехOKKO писав:даже без приглашения
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей