Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- ОККО
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: ОККО

Кожен водій – унікальний, саме тому ми підготували для Вас персональні пропозиції. Умови їх надання – індивідуальні. Власникам зареєстрованих карток FISHKA інформація про умови пропозиції надходить sms, електронною поштою, а також друкується на чеку. Незареєстровані та нові клієнти зможуть скористатись своєю пропозицію після реєстрації картки FISHKA.
Крім того, власники автомобілів з великими баками можуть отримати:
-30 коп./л при заправці від 40 л бензину А-92 ЄВРО, А-95 ЄВРО, Pulls 95;
-50 коп./л при заправці від 60 л ДП ЄВРО або Pulls Diesel;
Отримати знижку миттєво можна при заправці «до повного» баку з карткою FISHKA. В іншому випадку нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку того самого виду пального з тією ж карткою FISHKA.
Деталі – за номером гарячої лінії 0 800 505 118.

Ми продовжуємо дивувати своїх клієнтів ексклюзивними смачними новинками.
На більш ніж 100 комплексах «ОККО» по всій території України з’явились соки й нектари Derby Blue від найвідомішої італійської марки з виробництва фруктових напоїв.
Технологія виробництва соків Derby Blue гарантує максимальне збереження натурального смаку фруктів, насиченість вітамінами й енергією сонця. Тому вони настільки ж корисні, як і смачні!
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Підкажіть заправку у Львові, де можна взяти за фішки отакий освіжувач повітря:

Ніяк не можу на нього натрапити

Ніяк не можу на нього натрапити
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- ОККО
- Контактна інформація:
Вкажіть, буль ласка, номер картки /рахунку Фішка, чи адресу АЗК, на якій найчастіше заправляєтесь, ми сконтактуємо з АЗК для перевірки наявності такої винагороди.g0nzales писав: Підкажіть заправку у Львові, де можна взяти за фішки отакий освіжувач повітря
- ОККО
- Контактна інформація:

Зустрічайте оновлену мобільну аплікацію FISHKA для смартфонів на базі iOS та Android!
Ми розширили можливості використання віртуальної картки. Відтепер Ви зможе не лише накопичувати бали, але й списувати їх на миттєві винагороди та знижки. Також, вдосконалили систему доставки, скоротивши її терміни до 5 робочих днів.
А ще, в каталозі винагород FISHKA безліч подарунків до 8 березня, які допоможуть організувати свято і не залишать байдужими жодну жінку.
Завантажити додаток для iOS або для Android.
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Хочу подякувати заправщику на вул. Наукова. Вчора 1.03.2016 після незрозумілого дощику, старанно протирав усі вікна. Було приємно.
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
П.С. На газовій заправці.
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Найчастіше буваю на вул. Володимира Великого, 58 - але там таких нема, власне тому і запитав де знайти.ОККО писав:Вкажіть, буль ласка, номер картки /рахунку Фішка, чи адресу АЗК, на якій найчастіше заправляєтесь, ми сконтактуємо з АЗК для перевірки наявності такої винагороди.g0nzales писав: Підкажіть заправку у Львові, де можна взяти за фішки отакий освіжувач повітря
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- ОККО
- Контактна інформація:
Bober 2114 писав: Хочу подякувати заправщику на вул. Наукова. Вчора 1.03.2016 після незрозумілого дощику, старанно протирав усі вікна. Було приємно.
Дякуємо. Приємно. Передамо подяку колективу.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
ОККО писав: Зустрічайте оновлену мобільну аплікацію FISHKA для смартфонів на базі iOS та Android!
а власники WindowsPhone і так переб'ються

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
-
- Ім'я:Павло
точноLiuskywalker писав:ОККО писав: Зустрічайте оновлену мобільну аплікацію FISHKA для смартфонів на базі iOS та Android!
а власники WindowsPhone і так переб'ються![]()
![]()

П.с. юзаю додаток вже кілька тижнів, дуже зручно

- winn3r
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 51 рази
я вже більше 2-3 місяців, але зі зручностей тільки те, що не ношу картку з собоюpavlo09 писав:точноLiuskywalker писав:ОККО писав: Зустрічайте оновлену мобільну аплікацію FISHKA для смартфонів на базі iOS та Android!
а власники WindowsPhone і так переб'ються![]()
![]()
нащо їм то
П.с. юзаю додаток вже кілька тижнів, дуже зручно

Гроші не куплять тобі щастя. Але вони куплять тобі авто, на якому ти поїдеш на його пошуки...
- ОККО
- Контактна інформація:
g0nzales писав: Підкажіть заправку у Львові, де можна взяти за фішки отакий освіжувач повітря:
На жаль, на жодній АЗК у Львові немає, і за даними менеджерів з постачанняв її
постачання припинено на невизначений термін (
Liuskywalker писав: а власники WindowsPhone і так переб'ються
Розглядаємо можливість випуску додатку і на цій платформі, проте жодних точних прогнозів не маємо.

Переконайтесь, що смачнющі хот-доги на ОККО найкраще смакують разом з Coca Cola!
З 1 березня отримайте 25% знижки на Coca Cola (0,33л) при купівлі будь-якого хот-дога.
Деталі http://goo.gl/JExHpG
- ОККО
- Контактна інформація:
Мережа «ОККО» стала зоною Free Wi-Fi

В рамках одного з найбільш масштабних наших проектів у 2015 році разом з компанією «Укртелеком», ми забезпечили якісним Wi-Fi-зв’язком майже 400 своїх автозаправних комплексів. Тому зараз клієнти можуть безкоштовно отримати доступ в інтернет з мобільних гаджетів на переважній більшості АЗК під брендом «ОККО».
Тепер ще легше дізнаватися про найактуальніші новини й сервіси компанії та постійно залишатись на зв’язку.
Даруйте свято кожного дня разом з мережею «ОККО»

З мережею АЗК «ОККО» щодня дарувати приємні емоції – легко та зручно. Віднедавна більш як на 100 АЗК «ОККО» з’явилися спеціально облаштовані полички, де можна обрати подарунки і милі компліменти для будь-якої нагоди чи просто для задоволення.
Зокрема, зараз «ОККО» пропонує декоративні іграшки ручної роботи у техніці «Тільда» від дніпропетровського виробника «Прованс», солодощі з асортименту власного імпорту та українських мануфактур, оригінальне органічне варення в святковому декорі, живі квіткові композиції на київських АЗК тощо.

В рамках одного з найбільш масштабних наших проектів у 2015 році разом з компанією «Укртелеком», ми забезпечили якісним Wi-Fi-зв’язком майже 400 своїх автозаправних комплексів. Тому зараз клієнти можуть безкоштовно отримати доступ в інтернет з мобільних гаджетів на переважній більшості АЗК під брендом «ОККО».
Тепер ще легше дізнаватися про найактуальніші новини й сервіси компанії та постійно залишатись на зв’язку.
Даруйте свято кожного дня разом з мережею «ОККО»

З мережею АЗК «ОККО» щодня дарувати приємні емоції – легко та зручно. Віднедавна більш як на 100 АЗК «ОККО» з’явилися спеціально облаштовані полички, де можна обрати подарунки і милі компліменти для будь-якої нагоди чи просто для задоволення.
Зокрема, зараз «ОККО» пропонує декоративні іграшки ручної роботи у техніці «Тільда» від дніпропетровського виробника «Прованс», солодощі з асортименту власного імпорту та українських мануфактур, оригінальне органічне варення в святковому декорі, живі квіткові композиції на київських АЗК тощо.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей