Ну бач, а ти кажеш колхозandriy320e30 писав: в принципі нормально . знаю колись не було в продажі окремо шарових на е46 . дехто колхозив реставрував .а так то можна міняти

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну бач, а ти кажеш колхозandriy320e30 писав: в принципі нормально . знаю колись не було в продажі окремо шарових на е46 . дехто колхозив реставрував .а так то можна міняти
його можна прокачати самому на ютубі є багато відеоAnGeL писав:ostin777powers, всьо, значить то аморт підстукує, готуй 50 баксів![]()
![]()
andriy320e30 писав: в принципі нормально . знаю колись не було в продажі окремо шарових на е46 . дехто колхозив реставрував .а так то можна міняти
Ігорко іди вари опель і тішся собі десь там з зварщиком, шо втебе аморт коштує 400грнOpelevod писав: його можна прокачати самому на ютубі є багато відео
яка [цензура] різниця . ходова то розхідник по нашим дорогам +то шо там ше рідна стоїть .то міняти полюбому прийдеться пів ходовоїOpelevod писав: Скільки тис. км ти вже на ній наїздив?
та я не обіжаюсь я знаю шо то всьо під*обиOpelevod писав: я тобі бмв не рекомендував брати!
П.С Скільки тис. км ти вже на ній наїздив?
А йди-йди-йди, а дуже акуратно катаюсь..навіть вітовського і стрийську не сунусь...і всі з мене ржуть кажуть шоб йшов віск зливandriy320e30 писав: то міняти полюбому прийдеться пів ходової
ostin777powers писав: А йди-йди-йди, а дуже акуратно катаюсь..навіть вітовського і стрийську не сунусь...і всі з мене ржуть кажуть шоб йшов віск злив
на бля маєшostin777powers писав: Мені ніхто не рекомендував..окрім власників бмв
О курва точно, то карочи пацани Тарас виноватий , він підбив на тоTaras:) писав: на бля маєш
ти б її не купив якби не я
то я у всьому винен
Там реально *уйова бруків...я через новий львів їду...мені полюбому зранку на луганську...так що це навіть швидше..і бруківка там кращаcat-yellow писав: вали на СТрийську :)
Ну як Тарас тебе вмовив, то хай тепер скидається на ходову, масла/фільтриostin777powers писав: О курва точно, то карочи пацани Тарас виноватий , він підбив на то
Хтось каже неправду...andriy320e30 писав: яка [цензура] різниця . ходова то розхідник по нашим дорогам +то шо там ше рідна стоїть .то міняти полюбому прийдеться пів ходової
axel писав: Остап, все, що може там зараз стукати це аморти на холодну. важелі там в ідеалі, тяги нові, втулки і стійки стаба теж. Ну може рейку ти вже зарізав
axel писав: Ну може рейку ти вже зарізав
Хз в нормальних машинах там заглушки або очечник (футляр для окулярів)ostin777powers писав: .над головою в шофера є така рушка
Приїдь послухаєшOpelevod писав: не може ручка такі звуки видавати знімай рейку
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей