ти прям всю ходову перечислив спереду...Ванга то ти?AnGeL писав: калатати може шарова, стійка стаба, аморт або опорний

Думаю скорше цей варіантAnGeL писав: бо просто кавалок лонжерона з кавалком блоку відвалився і калатає

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти прям всю ходову перечислив спереду...Ванга то ти?AnGeL писав: калатати може шарова, стійка стаба, аморт або опорний
Думаю скорше цей варіантAnGeL писав: бо просто кавалок лонжерона з кавалком блоку відвалився і калатає
та прості тоже по парно, я і не думав одну мінятиEnter писав: То тобі не прості лампочки))
+1 Мав девятку для чого були ті панти...AnGeL писав: ostin777powers, бігом продавай, бо розипеться нафік! )
600ГРН Перепресувати 2шаровіRULES писав: Йде цілий ричаг з 2-ма шарнірами.
то вже трохи колхоз, але кому що. по каталогу запчастин і по сервіс мануалу такої процедури не передбаченоostin777powers писав:600ГРН Перепресувати 2шаровіRULES писав: Йде цілий ричаг з 2-ма шарнірами.
Нічого космічного там нема
І сьогодні зранку я вже не чув шоб шось стукало, може здалось
можна номерок ремкомплекту?Enter писав:RULES, та який колхоз , якщо є ремклмплекти шарової і ричагів?
Так це одні сайлентблоки ти дав. я про шарові кажу і про те що окремо їх не передбачено заводом.Enter писав:RULES,
Ну на ютубі є відео, і не одне..я не кажу шо прям вже то буду робити...мені ше не відому чи треба..але як альтернатива має право на існуванняandriy320e30 писав: ніколи не чув шо перепресовують шарові в є46 . то в е36 міняється . хіба колгосп з реставрацією . то вообше жесть
Нікуя, я тут в чора в х5 іздив з м57, от вже думаю ..може ніц не будувати того рокуVasiliyyy писав: Остап, може вже варто тему почати потроху перейменовувати на "Моє перше...і останнє БМВ"
чому неможливо??? 100$ за ричаг то не дуже й дорого. просто констатація фактуostin777powers писав: яку не можливо ремонтувати, бо це коштує 100є
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей